hoofd 3 doors down brothers in arms

Welkom op mijn Website

Mijn naam is Mark van Kuijk

Portret 1

Portretfoto

Deze foto boven heb ik voor mijn project twee weken geleden genomen in mijn kamer. Je kan erop klikken voor een vergrote versie. Ik vind hem zelf behoorlijk goed gelukt.

Sfeerfoto

Rechts zie je mijn sfeerfoto. Deze heb ik genomen in mijn kamer. Hier breng ik veel tijd door i.v.m. mijn studie.

Ik heb zo'n beetje alles wat mijn hartje begeert. Alles wat op mijn kamer staat heb ik van mijn eigen spaar/werkgeld gekocht.

Zoals je ziet heb ik ook mijn Inholland-trui aan. Er zitten nu alleen wat spaghetti vlekken op.

Onderaan deze pagina zitten nog twee links naar mijn Panorama foto en mijn eigen filmpjes, veel plezier!

Portret 2

Portretfoto 2

Deze foto boven is genomen tijdens de les. Ik moet zeggen dat ik nog nooit zo goed op de foto heb gestaan als bij deze twee hier.

mijn aktie foto

Actiefoto

Dit is mijn actiefoto. Deze is genomen aan de zijkant van mijn flat. Ik nam een sprint en rende op mijn vriendin af, die achter de camera stond.

Ik zit op Hogeschool Inholland in Haarlem, waar ik de opleiding Informatica volg. Deze website is een onderdeel van mijn studie. Je kan hier vanalles vinden over mij, zoals o.a mijn favoriete games, films en muziek.

Op elke pagina zie je ook een banner bovenin het scherm. Hiermee word je direct doorgelinkt naar mijn flash filmpje. Ik hoop dat jullie er met veel plezier naar kijken. Het heeft me een hoop tijd gekost om deze film te maken.

Dit is mijn allereerste website. Niet verkeerd toch?? Binnenkort voeg ik nog een formulier toe, waar je in kan invullen wat je van mijn site vindt en wat misschien beter kan.

de sfeerfoto

Klik op de foto boven voor vergroten.

Naar boven

Klik hier voor mijn Portfolio