Los Talentos De Holanda


Go to content

Leden Informatie

X Three For (Crewbeheerder)
X Thee For, oftewel Donny, donny is 13 jaar oud en woont in Amersfoort, hij zit in de 1e klas, en doet havo/vwo, z'n school heet: t' hoogland, z'n hobbies zijn onder andere Voetballen, computeren (OSM & MSN), chillen en sporten, hij zit ook op een sport, voetbal, hij speelt bij ASC Nieuwland. Hij is fan van AFC Ajax

Ľass
Ľass, oftewel Mick, Mick is 14 jaar oud en woont in Terborg, hij zit in de 2e klas, en hij doet havo/vwo, z'n school heet: Almende College - Locatie Isala. z'n hobbies zijn onder andere voetballen, OSM, uitgaan en chillen met vrienden. Hij zit ook nog op een sport, voetbal. Hij is een fan van Ajax.

Wittenpiet
Wittenpiet, oftewel Gianni, Gianni is 14 jaar oud en woon in Rotterdam. hij zit in de 2e klas, en doet Havo. z'n school heet: Melanchthon Schiebroe. z'n hobbies zijn onder andere Voetballen, computeren (OSM) & chillen! hij zit ook op een sport: Voetbal. Hij is een fan van Feyenoord.

the best team is this team
the best team is this team, oftewel Roald, Roald is 18 jaar oud en woont in Goes. Hij heeft Havo afgemaakt, en zit nu niet op school. z'n hobbies zijn onder andere: Tennis, Gokken, Uitslapen & Uitslapen. Hij zit op 2 sporst, en doet dus aan 2 dingen: Tennis & Fitness. Hij is een fan van Feyenoord.

TimAZAZTim
TimAZAZTim, oftewel Tim, Tim is 15 jaar oud en woont in Alkmaar. Hij zit nog op school en doet Havo/VWO, zijn school heet: PCC Het Lyceum. Zijn hobbies zijn: Voetballen, computeren, met z'n Ipod kloten en Chillen. Hij zit ook op een sport namelijk: Voetbal. Hij is een fan voor AZ Alkmaar.

Nummer(14)
Nummer(14), oftewel Thomas (Otterman), Thomas is 18 jaar oud en woont in Zwolle. Hij zit nog op school, z'n school het RUG, hij doet op dit moment aan: Sociale geografie en planologie, 1ste jaar bachelor. Hij heeft erg veel hobbies: Zwemmen, voetballen, hardlopen, uitgaan en Chillen met vrienden (etc. etc.) Z'n sporten zijn: Zwemmen, voetballen en hardlopen. Hij is een voetbalfan voor FC Zwolle.

BartjeAZ

BartjeAZ, oftewel Bart, Bart is 14 jaar oud en woont in de buurt van Schagen, Zijn school heet GSg, en hij doet Havo/Vwo, zijn hobby's zijn voetballen & crossen. Hij zit ook op een Sport, namelijk voetbal. Hij is fan voor een club uit de eredivisie, AZ Alkmaar.


Back to content | Back to main menu