Home

Gespot

Meedoen?

Plakregels

Populaire posters

Plakregels

Aan het plakken van Loesje posters zitten wel wat regels. De regels van de school zijn bij ons niet bekend!

Schade
Breng nooit schade aan aan andermans eigendommen. Doe je dit wel dan is dit je eigen schuld. www.loesje-op-merlet.tk is hier niet aansprakelijk voor en wil hier ook niet bij betrokken worden. Maak je schade zet dan je eigen naam er onder en niet die van ons. Maak je perongelijk schade, meld dit dan gewoon!

Verantwoordelijkheid
www.loesje-op-merlet.tk is niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het plakken van posters. We gaan er vanuit dat ieder voor zich de grenzen en gevaren kent. Ook is www.loesje-op-merlet.tk niet verantwoordelijk voor enige schade die wordt aangericht door het plakken van posters. De 'Plakkers' zijn hier zelf verantwoordelijk voor.

Teksten
Rasistische, kwetsende of onbeschofte namen zijn niet welkom. Wil je dit toch doen houdt www.loesje-op-merlet.tk hier dan buiten.

Klachten
Zijn er klachten over de teksten en posters dan kunnen deze gemaild worden naar loesjeopmerlet@deds.nl.

Wettelijke regels
"Het recht op posters verspreiden heb je, aangezien Loesje posters onder de wettelijke bescherming vallen van vrijheid van meningsuiting. Als je posters op straat wilt verspreiden is het verstandig om eerst de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) raad te plegen binnen jouw Gemeente. Hierin kun je informatie vinden over eventuele plakverboden en als het goed is, de openbare plakborden, vaak heet dit artikel binnen de APV "plakken en kladden". Gemeenten zijn verplicht om openbare plakborden te plaatsen, om de vrijheid van meningsuiting te waarborgen. Staan er niet voldoende van deze plakborden dan zal de desbetreffende artikel binnen de APV, bij een rechtszaak niet geldig verklaard worden. Een rechtszaak kan eventueel plaatsvinden, wanneer je beboet wordt voor het illegaal afficheren. De vereniging Loesje in niet verantwoordelijk voor personen die posters op een illegale manier verspreiden."
(Bron: Loesje.nl)

Missende regels
Zijn er nog regels die ontbreken email deze dan naar loesjeopmerlet@deds.nl
Loesje.nl

Loesje internationaal

Loesje op jouw site