Biografie

Geboorte.

Deze dag staat voor een select aantal mensen in het geheugen gegrift als de dag waarop deze boef werd geboren. Dit vond plaats in het ziekenhuis te Haarlem, het ging allemaal soepeltjes en er waren geen problemen. Aangezien de moeder van deze jongeman de naam had mogen bedenken van het vorige kind, die Mariska heet, is het nu de beurt voor de vader. Hij wordt vernoemt naar Jimi Hendrix en Jim Morrison, de naam dus: Jimmy. Nu is het nog een schattig bundeltje geluk, maar hoe zal hij zich verder ontwikkelen? Zal hij het zelfde muziek talent hebben als de twee naar wie hij vernoemd is? Ik zal het u alvast verklappen. Nee, dat heeft hij niet.

School, het begin van de reis.

de kleuterschool.
Op dit moment woonde ik in een flat in Schalkwijk met mijn vader, moeder, zus en ons hondje Cindy. ik ging naar de de Eenhoornschool voor mijn peuterklas en kleuterklas. Daar heb ik gezeten tot en met groep 3 voordat we verhuisden naar de amsterdamse buurt. Ik kwam te zitten op de St. Bernardus school, na anderhalf jaar daar op school te hebben gezeten besloten mijn ouders te gaan scheiden. na eventjes bij vrienden te hebben gewoont vondt mijn moeder een huisje in de buurt van mijn huidige school. Dit zorgde ervoor dat ik nog tot en met groep 6 op die school kon blijven. groep 7 en 8 heb ik gedaan op de molenweid te velserbroek, waar wij heen zijn verhuisd toen mijn moeder ging samenwonen met de man met wie ze een jaar later zelf het huwelijksbootje in stapte ( note, dit was niet letterlijk een bootje maar gewoon het stadshuis in Haarlem).

De middelbare school.

Dus... De middelbare school...
Ja... havo advies, lekker aan de slag! toch? Welnee de motivatie van een ingevroren visstick dus na 1 jaar toch maar vmbo doen. Ach ja, wel de overige 3 jaar niks hoeven doen en toch niets anders dan zevens. Nu dan, laten we maar kok worden dan? Oke, na een jaar kok besloot ik dat dat toch niks voor mij was en om mezelf bezig te houden ben ik nog 2 jaar de havo gaan doen. Met niet al te veel moeite heb ik ook daarvoor mijn diploma behaald... en nu?