Jasper

artikel

Mijn portfolio website

tekst

Jasper

Mijn naam is Jasper Niemeijer, ik ben 22 jaar oud en woon in Andijk. Ik ben bezig met de HBO opleiding Business IT & Management (BIM) op de hogeschool InHolland in Alkmaar. Op deze portfolio website kunt uw meer informatie te weten komen over wat ik heb gedaan en wat ik kan.

Voor deze opleiding heb ik de opleiding ICT beheer gedaan, hiervoor heb ik niveau 3 en 4 afgerond op het niveau MBO. Deze opleidingen heb ik gevolgd in Hoorn op het Horizon College. Voor deze opleidingen heb ik vooral geleerd met servers en Cisco te werken. Deze kennis kan ik grotendeels weer gebruik bij de opleiding die ik nu volg.

tekst

Als afgestudeerde van de opleiding Business IT & Management help je bedrijven bij het gebruik en het verbeteren van de informatiesystemen (zoals de cijferadministratie en het roostersysteem op je school).

Binnen het bedrijf treed je op als adviseur of als leidinggevende. Je zorgt voor een goede en actuele informatievoorziening, die nodig is om het bedrijf efficiƫnt en effectief te laten draaien. Je bedenkt creatieve oplossingen, maar je staat tegelijkertijd midden in de praktijk. Je werk is dienstverlenend en ondersteunend, maar ook coƶrdinerend en aansturend. Bij de vierjarige opleiding Business IT & Management ligt de nadruk op analyse, ontwikkeling en invoering van ICT in bedrijfsprocessen. Vaak moet je daar de bedrijfsprocessen voor aanpassen.