Weerstation
Utrechtse Heuvelrug

Click for De Bilt, Netherlands ForecastVerwachting Midden-NL
Weer Heuvelrug op uw mobiel

Heuvelrug actueel
Heuvelrug kort
Nederland actueel
Nederland kort
Europa actueel
NL/Europa kort
Verwachtingen
Verwachtingen kort
Klimaat/historie
Weer deze maand
Webcams
Foto's en films
Achtergronden
Achtergronden links

Klik op dit plaatje voor een kaart van de streek.Het weerstation, gelegen aan de oostflank van het midden van de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van het Nationaal Park, bij Maarn, registreert vaak opvallende temperatuurwaarden, zoals hoge in de zomer en zeer lage, met name in de winter. Er is vrij veel effect van de bosrijke omgeving en de beschutting hierdoor. De omgeving van het weerstation ligt op dekzandgrond. Het landschap in de wijde omgeving, en elders op en rond de Utrechtse Heuvelrug bestaat uit bos en heide, maar ook is er boerenland, omzoomd door bosjes en houtwallen.
Hiernaast een grafiek voor de verwachte neerslag voor de komende twee uur. U vindt hier naast de actuele meetgegevens van het weerstation, ook een terugblik op het weer van de voorbije tijd. Verder zijn er weerbeelden en achtergrondinformatie van allerlei aard en is er natuurlijk ook de actuele weersverwachting, niet alleen van de Utrechtse Heuvelrug.
Meer particuliere weerstations vindt u bij WOW-KNMI-stations(KNMI en particulier) , Awekas , Wunderground, het Europese weernetwerk en ook
Het Weer actueel, het Benelux Weer Netwerk, het netwerk van WeatherLink en Findu. U vindt weerrapporten uit de hele wereld.
Klik op onderstaande kaartjes voor meer actuele Nederlandse weer-informatie. Scroll naar beneden voor het actuele weer en een weersverwachting voor rond Maarn.
Er is ook nog een beknopte site van het weerstation.

Satelliet Benelux vis Radar KNMI
  Weer Widget
YoWindow.com Verwachting door yr.no