A bit about me

Laura de Hoog

De passie die ik heb voor make up begon al vroeg als kind. Wanneer ik als klein meisje ergens mee naartoe ging mocht ik vaak een klein beetje Chanel lippenstift op van mijn moeder. Ik voelde mij toen echt een dametje!

In de drogist was ik erg gefascineerd door kwastjes, in welke soort dan ook. Ik herinner me nog dat ik ooit een keer een kwastje en een spiegeltje in mijn handen kreeg en daar de hele dag zoet mee was.

Ondanks dit alles is het toen nooit in me opgekomen om het vak echt te gaan leren. Ik begon op mijn 16e met een mode opleiding. Wat al snel opviel was dat wanneer ik schetsen moest maken van kleding, ik een full face make up tekende op het model, en de kleding eigenlijk achterwege liet. Na anderhalfjaar bleek mode de verkeerde keuze te zijn en besloot ik de grote gok te wagen; een visagie opleiding.

Ik begon een blog te schrijven over make up en mijn verschillende looks, how-to's en reviews. Hier kon ik mijn grote passie laten zien en mijn kennis delen met anderen. Na een tijdje haalde ik mijn diploma als visagiste en heb ik nooit geen minuut spijt meer gehad dat ik gestopt was met mijn mode opleiding.

Inmiddels ben ik een freelance make up artist, met echte visitekaartjes, een echte website, een portfolio en echte clienten! De beste keuze die ik ooit heb gemaakt.

Follow your dreams, and do what you love most.