Webmarkup

Het vak

Het vak Webmarkup houd zich bezig met het coderen in html en css van webpagina's. In de lessen van Webmarkup heb ik geleerd om met het programma "Adobe Dreamweaver" verschillende webpagina's aan te maken. Ik heb ook dingen geleerd als tabellen en lijsten invoeren op een webpagina en nog veel meer. De lessen Webmarkup worden gegeven door Frances de Waal.

Ik heb veel aan de webmarkup lessen gehad en heb met behulp de lessen die ik gevolgd heb en de opdrachten die ik gemaakt heb deze site gemaakt.Bij het vak webmarkup kreeg ik elke week een verschillende opdracht die ik dan moest maken en op mijn site moest zetten. Bij deze opdrachten moest ik eerst een opdracht uit het boek maken en hierna moest ik een pagina aanmaken waarin ik de dingen die ik van de opdracht geleerd had moest verwerken.

De opdrachten

Van de opdrachten die ik gemaakt heb heb ik veel geleerd. Iedere leerling kreeg voor elke opdracht een cijfer die meetelt voor het vak. Ik heb veel aan de lessen webmarkup gehad en heb hier dus ook veel van geleerd. Hieronder kunt u de opdrachten die ik gemaakt heb voor het vak bekijken. Voor elke opdracht is een pagina gemaakt en elke opdracht heeft ook een css file die u kunt inzien.

Dreamweaver