Toernooi
Ieder jaar op Hemelvaartsdag organiseert v.v. De Zuiderburen haar internationale voetbaltoernooi voor herenteams,
          Deelnemende herenteams
máár ook voor damesteams.
          Deelnemende damesteams
In 2009 valt deze dag op 21 mei en de aanvang zal rond de klok van 9.45 zijn. Evenals voorgaande jaren wordt het gehouden op de velden van Postelboers Hof aan de Wampenberg 135 in Arendonk (België). Dit is nabij de grensovergang Reusel/Arendonk. In de rechter kolom staat een link voor de route.

In 2003 werd voor de eerste keer afgeweken van de normale opzet van het toernooi en werd gekozen voor een minivoetbaltoernooi. Dat wil zeggen dat de teams niet uit elf spelers bestaan, maar 6 spelers (5 veldspelers + doelman). Ook dit jaar is voor deze opzet gekozen, vanwege het grote succes van afgelopen jaren. Het toernooi is van alle gemakken voorzien; zo is er voldoende kleedruimte, een ruime feestzaal, incl. dj, 7 kleine wedstrijdvelden, een frietkraam, voldoende parkeerruimte en de nodige gezelligheid. Het inschrijfgeld bedraagt 20 Euro per deelnemend team. Dit dient minimaal 2 weken voor aanvang in ons bezit te zijn, anders vervalt je aanmelding. Je kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer 1434 23 509 van Rabobank Reusel, onder vermelding van je teamnaam.

Dit toernooi mag je gewoonweg niet missen, al is het alleen maar voor de ambiance!
Nog niet overtuigd? Klik dan in de rechter kolom op de onderste links om de foto's van voorgaande jaren te bekijken, of lees hieronder enkele van de vele positieve reacties die wij bij eerdere edities kregen.

Interesse in sponsoring? mail ons dan even. Voor vrijwillige donaties kun je in de rechter kolom op de link klikken. Je hebt dan de mogelijkheid om per sms, telefoon (0909) of Ideal een donatie te doen. Het bestuur van v.v. de Zuiderburen dankt iedereen bij voorbaat voor zijn of haar steun.



:: INFORMATIE ::


:: SPONSORS ::


:: FOTO'S ::

REACTIES OP VOORGAANDE EDITIES:
Martijn (Reusel)
haha, en wij hebben hem ok nog lekker vast gehad, d'n otjo's en ik! Maar twas iig wir superrrrrrr
Nu 17 juni ons toernooi he, we zullen da van jullie nooit evenaren, maar hopelijk wordt het ok gezellig!
Beerse Boys (Middelbeers)
luitjes,
was echt weer n tof toernooi, organisatie bedankt! tot volgende keer!
JDR (Reusel)
Het was een fantastisch toernooi!! Jammer da we 21e waren, maar toch al stuk beter als vorig jaar..
Geert (Geel, BelgiŽ)
Jazekers , fantastisch tornooike van't weekend , toffe sfeer ,lekker weertje , veel goals , mooie vrouwkes (hť Annemieke) ... voor herhaling vatbaar ... see you soon ...
Noortje (Hulsel)
JAJAJA HET WAS GISTEREN ZEKER ERG GEZELLIG!!!!!!
Ik hoop daarom ook dat V.V.Hulsel er volgend jaar weer bij mag zijn!!!
Beerse Boys dames (Middelbeers)
heej!! leuk toernooi!! leuke foto's ook, (klein pielleke maja klein beginne hŤ We gingen voor goud, het werd zilver, maar het was wel goud!!!
Bananeman (Zammel, BelgiŽ)
Goe bezig manne wee eh goe tornooike!! We waren weer maar eens tweede maar ons hoofddoel waar we voor kwamen is bereikt namelijk de PLAYBOY winnen met de tombola!!!!
Doe zo verder

B-Man


OriŽnt (Valkenswaard)
Hallo heren en dames

Het tournooi was gisteren weer toppie we wij zaten met twee team's in de top 5, complimenten aan de organisatie en tot volgend jaar(dan komen we misschien wel met een touringcar bus)

groeten van een speler van de orient

Disclaimer |

<plaintext>