The Burlesco 4
home even voorstellen repertoire nieuws foto's video's verwijzingen contact
Nieuws en wetenswaardigheden
Een overzicht van onze optredens gedurende het hele jaar en verdere actualiteiten over ons kwartet en overige muzikale zaken waar wij zoal mee te maken krijgen.
Optredens 2019:

Op 6 maart traden we voor het eerst op in het verzorgingstehuis Akkerleven in Schipluiden. Het was daar een dankbaar publiek en wij hadden het er ook nogal naar ons zin. Wordt zeer waarschijnlijk in het najaar een keer vervolgd.

Op 14 april hebben wij ons eerste huiskamerconcert gegeven bij buren van Cor in De Lier. Zouden we nog wel eens meer kunnen doen!

Op 6 mei traden we op tijdens een personeelsfeest van Certon in Poeldijk waar een Foodfestival werd gehouden. Er waren veel mensen op de been en het was ook een leuke ambiance.

Op 13 september speelden we, al haast traditioneel, twee sessies tijdens de Zomerbloemententoonstelling. De belangstelling was verwarmend en het klinkt altijd goed in de Oude Kerk in Naaldwijk.

Op 26 september traden wij 's avonds op voor de bewoners van de Terwebloem in Poeldijk

Op 30 oktober hadden we een besloten optreden in de Intratuin voor medewerkers en familie.

 

In de planning:

De Intratuin gaan we nogmaals muzikaal bezoeken. Op 21 november (kerst koopavond) spelen wij daar vanaf 18.00 tot het eind van de koopavond om 21.00 uur.

Winter Wonderland in De Lier staat, evenals vorig jaar, ook weer op het programma. We spelen dan in de Domkerk van ongeveer 18:30 tot 21:00 uur, dit afhankelijk van de belangstelling. Loop eens binnen!

Nog in de steigers :

Helaas gaat ons eerder aangekondigde kerstconcert, wat zou worden gehouden in het Sint Lambertus kerkje in Heenweg niet door. Mogelijk wordt dit een klassiek concert in het voorjaar van 2020.

Houd deze pagina in de gaten!