The Burlesco 4
home even voorstellen repertoire nieuws foto's video's verwijzingen contact
Nieuws en wetenswaardigheden
Een overzicht van onze optredens gedurende het hele jaar en verdere actualiteiten over ons kwartet en overige muzikale zaken waar wij zoal mee te maken krijgen.
Optredens 2019:

Op 6 maart traden we voor het eerst op in het verzorgingstehuis Akkerleven in Schipluiden. Het was daar een dankbaar publiek en wij hadden het er ook nogal naar ons zin. Wordt zeer waarschijnlijk in het najaar een keer vervolgd.

Op 14 april hebben wij ons eerste huiskamerconcert gegeven bij buren van Cor in De Lier. Zouden we nog wel eens meer kunnen doen!

Op 6 mei traden we op tijdens een personeelsfeest van Certon in Poeldijk waar een Foodfestival werd gehouden. Er waren veel mensen op de been en het was ook een leuke ambiance.

Op 13 september speelden we, al haast traditioneel, twee sessies tijdens de Zomerbloemententoonstelling. De belangstelling was verwarmend en het klinkt altijd goed in de Oude Kerk in Naaldwijk.

 

In de planning:

Op 26 september treden wij 's avonds op voor de bewoners van de Terwebloem in Poeldijk

De Intratuin gaan we ook dit jaar weer muzikaal bezoeken. Op 30 oktober (personeelsfeest dus niet toegankelijk voor het publiek) en op 21 november (kerst koopavond) spelen wij daar vanaf 18.00 tot het eind van de koopavond om 21.00 uur.

 

Nog in de steigers :

 

Als alles doorgaat komt er in december een kerstconcert in een bijzonder kerkje in het Westland.

Houd vooral deze pagina in de gaten of bezoek ons op: