Nav Button 1 Nav Button 2 Nav Button 3 Nav Button 4 Nav Button 5
Button 1 Button 2 Button 3 Button 4 Button 5 Button 6 Button 7


    

  uw banner of link hier? mail naar contact@onlinegokken.tk!


index
gokkasten
leuke spellen
alles voor je mobieltje
MSN icons
casino spellen
MSN icons
contact

webmaster login


NIEUW: ONBEPERKT DOWNLOADEN VAN MSN WINKS, ICONS & BEWEGENDE  SCHERMAFBEELDINGEN ZONDER SPYWARE !! (versie 3)

 Voor slechts 1,30 kunt u onbeperkt alle icons, winks, achtergronden & bewegende schermafbeeldingen voor msn downloaden! ( dit betaal je normaal al per pack van 25 stuks!!)

betaling vind plaats door het bellen naar een 0900 nummer ( 1,30 per gesprek ) of door een smsje te sturen ( eenmalig 1,30 )

            Klik hier!

Het betalen zien wij als donatie om nog meer producten online te zetten, en de server uit te breiden waardoor u nog meer en sneller kunt gaan downloaden.

Indien er een nieuwere versie komt krijgt u deze gratis van ons, u kunt uw e-mail adres na het bestellen aan ons doorgeven en dan sturen wij het toe. het e-mail adres word niet voor andere doeleinden gebruikt.

heeft u vragen of klachten? klik dan op contact.
 

          

je kunt dit programma ook winnen!

Stuur een e-mail naar je vrienden en kennissen ( minimaal  10 ) met de melding of ze www.onlinegokken.tk willen bezoeken! zet er bij wat er op de site te vinden is, en stuur het e-mailtje tevens ook naar contact@onlinegokken.tk en wie weet win jij...

we geven het programma 10 x per maand weg aan de gene die de origineelste tekst in het e-mailtje zet..


 

 

 

 

Hieronder staan leuke MSN icons die voor een klein geldbedrag te bestellen zijn. Hier is niets mee te winnen, maarja een extraatje om je MSN uit te breiden is natuurlijk altijd leuk! ( je betaald per pack van een bepaald aantal stuks, bijvoorbeeld 25 icons )WIN RECORD

Het hoogste bedrag die tot nu toe gewonnen is op deze site is 135,00 door iemand uit hoorn die graag anoniem wil blijven!

Om hiervan de screenshot te bekijken kijk onderaan de GOKKASTEN pagina!

heb jij meer gewonnen? laat het me dan weten via CONTACT!