Home |  Agenda |  Informatie |  Foto's & Video's |  Verenigingen |  Evenementen
HOME
· Actueel archief
· English
· Links
· Sitemap

Ook te volgen via: Voor opmerkingen stuur een e-mail naar: ool-info@hotmail.com


Bezoekernummer:


OOL - ONLINE


Welkom op de website van Ool, waar informatie gevonden kan worden over het Midden-Limburgse dorp Ool met zijn rijke verenigingsleven en de agenda van activiteiten. Tevens is er een overzicht te vinden van de historie van Ool en evenementen. Verder zijn er nog interessante links naar andere sites van Ool, Herten en Merum te vinden. Klik op de sitemap voor een volledig overzicht van deze webpagina.
Actueel:


15-1-2022 - Aan de Maasstraat in Ool heeft een kleine brand gewoed nabij een woning. Door de snelle aanwezigheid van meerdere brandweervoertuigen heeft de brand niet verder kunnen uitbreiden.


10-1-2022 - Vanwege de de verhoogde waterstand in de Maas is de weg naar Marina Oolderhuuske tijdelijke ondergelopen.


21-12-2021 - De feestelijke middag vanwege de wisseling van de voorzitter en de vorst van CV de Waterratte verplaatst naar zondag 2 januari 2022 en het Prins uitroepen verplaatst naar zaterdag 8 januari 2022 komen vanwege de aangescherpte corona maatregelen te vervallen.webcam links sites Limburg info over verenigingen agenda hoogwater overstromingen carnaval vastelaovend nieuws film grafieken havenfeesten Ool Herten Roermond muziek feesten feesttent drank eten artiesten Schintaler Big Benny limburgse artiesten rondvaarten Rosslag spelprogramma maas boten