Home |  Agenda |  Informatie |  Foto's & Video's |  Verenigingen |  Evenementen
HOME
· Actueel archief
· English
· Links
· Sitemap

Ook te volgen via: Voor opmerkingen stuur een e-mail naar: ool-info@hotmail.com


Bezoekernummer:


OOL - ONLINE


Welkom op de website van Ool, waar informatie gevonden kan worden over het Midden-Limburgse dorp Ool met zijn rijke verenigingsleven en de agenda van activiteiten. Tevens is er een overzicht te vinden van de historie van Ool en evenementen. Verder zijn er nog interessante links naar andere sites van Ool, Herten en Merum te vinden. Klik op de sitemap voor een volledig overzicht van deze webpagina.
Actueel:


23-7-2022 - Op zaterdag 30, zondag 31 juli en maandag 1 augustus is er weer de jaarlijkse Oolder kermis bij Café Kanters.
6-7-2022 - Afgelopen zondag 3 juli heeft schutterij Sint Michaël na 2 jaar uitstel weer deelnemen aan het OLS ditmaal gehouden in Meijel. Het A-zestal heeft alle bölkes in de schietwedstrijd geraakt en mag daarom doorgaan in de kaveling aanstaande zaterdag.webcam links sites Limburg info over verenigingen agenda hoogwater overstromingen carnaval vastelaovend nieuws film grafieken havenfeesten Ool Herten Roermond muziek feesten feesttent drank eten artiesten Schintaler Big Benny limburgse artiesten rondvaarten Rosslag spelprogramma maas boten