Home |  Agenda |  Informatie |  Foto's & Video's |  Verenigingen |  Evenementen
HOME
· Actueel archief
· English
· Links
· Sitemap

Ook te volgen via: Voor opmerkingen stuur een e-mail naar: ool-info@hotmail.com


Bezoekernummer:


OOL - ONLINE


Welkom op de website van Ool, waar informatie gevonden kan worden over het Midden-Limburgse dorp Ool met zijn rijke verenigingsleven en de agenda van activiteiten. Tevens is er een overzicht te vinden van de historie van Ool en evenementen. Verder zijn er nog interessante links naar andere sites van Ool, Herten en Merum te vinden. Klik op de sitemap voor een volledig overzicht van deze webpagina.
Actueel:


13-6-2020 - Een 16-jarige jongen is vrijdag 12 juni zwaargewond geraakt nadat hij op het terrein van het Limburgs Landschap in ondiep water in de Oolderplas was gedoken. De hulpdiensten rukten massaal uit. Ook een traumahelikopter werd opgeroepen en hiermee werd de jongen uiteindelijk zwaargewond naar het ziekenhuis in Maastricht vervoerd.


5-6-2020 - Vanwege de versoepelde maatregelen van het Coronavirus is de horeca in Ool is vanaf 1 juni weer geopend voor bezoekers. Met in achtneming van de RIVM maatregelen kunt u weer terecht bij: Café Kanters en Restaurant / hotel / Beachclub Oolderhof.
webcam links sites Limburg info over verenigingen agenda hoogwater overstromingen carnaval vastelaovend nieuws film grafieken havenfeesten Ool Herten Roermond muziek feesten feesttent drank eten artiesten Schintaler Big Benny limburgse artiesten rondvaarten Rosslag spelprogramma maas boten