Home |  Agenda |  Informatie |  Foto's & Video's |  Verenigingen |  Evenementen
HOME
· Actueel archief
· English
· Gastenboek
· Links
· Sitemap

Ook te volgen via: Voor opmerkingen stuur een e-mail naar: ool-info@hotmail.com


Bezoekernummer:


OOL - ONLINE


Welkom op de website van Ool, waar informatie gevonden kan worden over het Midden-Limburgse dorp Ool met zijn rijke verenigingsleven en de agenda van activiteiten. Tevens is er een overzicht te vinden van de historie van Ool en evenementen. Verder zijn er nog interessante links naar andere sites van Ool, Herten en Merum te vinden. Klik op de sitemap voor een volledig overzicht van deze webpagina.
Actueel:


10-2-2019 - Zaterdag 16 februari organiseert CV de Waterratte in café Kanters vanaf 20.30 uur het "Baumzaege mit Prinse"


5-1-2019 - Tijdens de kindercarnaval middag op zaterdag 5 januari in café Kanters van CV de Waterratte is Diego Leenen uitgeroepen als jeugdprins van de carnavalsvereniging. Hij zal regeren met zijn spreuk: "Veer vleege d'r tösse oet!"


webcam links sites Limburg info over verenigingen agenda hoogwater overstromingen carnaval vastelaovend nieuws film grafieken havenfeesten Ool Herten Roermond muziek feesten feesttent drank eten artiesten Schintaler Big Benny limburgse artiesten rondvaarten Rosslag spelprogramma maas boten