Foto's oktober 2005

 

Start

Stichtings_info

Projecten

Nieuwsflits

Nieuwsbrieven

Foto's

Prijsindex

Sponsor_info

Contact

Links

Archief 

 

 

 

In Cauaceu, genieten van een samenzijn met elkaar. Kan ook zo meedoen aan de Bertolli reclame, hoeft toch geen Italie te zijn.....

en ook onderling is er genoeg plezier, zeker voor een foto!

De onderwijzeres laat zien dat de kinderen aan de slag gegaan zijn met het 3 D materiaal

Oefenen met een polsbloeddrukmeter, in het hele dorp was geen bloeddrukmeter, men moest naar het dichtstbijzijnde dorp. Nu ligt er een in de winkel en zijn er 2 exemplaren om te lenen voor thuismetingen.

Nog maar eens een demonstratie, de band moet goed geplaatst worden!

Vlakbij de keuken, de waterleiding is doorgetrokken en zal volgende week in de keuken zijn.

In Oradea, een woongebied van Roma's. Volop armoede, vuil, geen waterleiding, geen stadsverwarming....

In een kamer , genoeg belangstelling...

Geen leuning, geen ruiten, gladde treden, en nu is het nog herfst en droog weer...

Voor de kinderen in het Romacentrum, wat broodbeleg met extra calorieen: pindakaas ( onbekend in Roemenie) en hazelnootpasta ( duur in Roemenie).

Extra schoolmiddelen en buitenspeelgoed gekocht voor de kinderen van het Romacentrum.Knutselmateriaal, behendigheidsspelen, puzzels, springtouwen, voetballen, kwartetspellen,gekleurde schriften. De kleurpotloden, potloden, gum en puntenslijpers alsmede de ruitjesschriften (rekenen)zijn in Roemenie gekocht

 

Het benefietconcert werd gehouden in de Basiliek van Oradea.

Babykleertjes en luiers door SKKB (zie link) en particulieren geschonken. Nadat gericht voor / door diverse moeders is uitgezocht gaat de rest naar Caritas Oradea die verder verdeelt.

 

Samen met Ildiko Szabo de apotheker zoeken we medicijnen uit op vervaldatum. Indien verlopen medicijnen gestuurd worden dienen die -ook in Roemenie- vernietigd te worden als chemisch afval, tegen een prijs van +/-   20€ per kg.

De tweeling Hunor en Magor Szep in de grote kinderwagen. Deze dient voorlopig als bedje maar is te breed om door de deur te gaan. In dat geval moet de wagen eerst geheel uit elkaar en dan op de zijkant naar buiten getild worden. Vooralsnog slapen ze er heerlijk in.

 

De trotse ouders: Elisabeth en Attila Szep met hun hier 8 weken oude tweeling. Ze groeien als kool! Beiden babies zijn al circa 1500 gram aangekomen, en de vader ook wel wat......

ook Jan is het nog niet verleerd hoe een baby stil te krijgen zonder fles!

Coby geniet van dit moment, wat een rijkdom, 2 gezonde kinderen voor Elisabeth en Attila!!