Foto's mei 2006

 

Start

Stichtings_info

Projecten

Nieuwsflits

Nieuwsbrieven

Foto's

Prijsindex

Sponsor_info

Contact

Links

Archief 

 

 

 

Op de eerste werkdag van de maand is het erg druk bij de apotheek voor medicijnen. De 2e helft van de maand zijn de medicijnen zeker op.

Coby geeft aan Andrea (verpleegkundige Caritas) uitleg over het middel Mesitran. Sinds november gebruiken ze dat o.a bij open benen en decubitus.

     

Coby in gesprek met Dr. Mincea Onaca en Ildiko Szabo, apotheker Caritas, voor het opzetten van een pilot-program voor diabetespatienten. Doel van dit programma is het effect van  voedingssupplementen te onderzoeken.

De Romakinderen in de naschoolse opvang. Katie (de onderwijzeres) en Jozef (maatschappelijk werker) kijken toe.

Samen met Jozef inkopen gedaan - voor de Romakinderen- bij de Metro.

Juf met een aantal kinderen in de 'kindergarten'.

Elisabeth samen met haar kinderen, haar oma en haar zus Edith bij haar ouderlijk huis in Cauaceu. Op de achtergrond de waterput.

De dorpswinkel van Cauaceu. dit is nog een staatswinkel, de verkoopster Jocka werkt in dienst van de overheid. Transporten beinvloeden mogelijk wel de omzet van de winkel maar niet haar inkomen.

De basisschool in Cauaceu beschikt nu ook over een aansluiting op de waterleiding. Voorheen (zie linkerfoto) moesten de kinderen hun handen wassen in een teiltje.

De kaart van Nederland valt in goede aarde. Reuze handig om te duiden waar wij wonen.

De keuken is dringend toe aan renovatie. In juli wordt hiermee aangevangen.

 

Op diverse plaatsen wordt fruit te koop aangeboden, echter de prijzen zijn hoog. Het kraampje op de rechterfoto staat tegenover het ziekenhuis van Oradea. Patienten lopen in ochtendjas om hier inkopen te doen; de voeding in het ziekenhuis schijnt onder de maat te zijn.