Algemeen     Eddy     Fanclubdag/uitje     Fanmeeting     BBQ

[16/08/14] Zesde fanclub BBQ traditiegetrouw in Katwijk
Ook de zesde BBQ vond plaats in Katwijk. Deze keer in een andere strandtent. Er was een overvloed aan vlees en andere lekkernijen dus niemand hoefde met honger naar huis. We zaten lekker beschut en dat was maar goed ook, want er stond een enorme wind. Toch weerhield dat de meesten niet ook even het strand op te zoeken. Het bleef nog lang gezellig in Katwijk!
Meer foto's en reacties/verslagen op ons forum!


 

 

 

 

 

 


[17/08/13]
Vijfde fanclub BBQ wederom in Katwijk
Wij wonen dan in een wat klein landje, maar Josh heeft een beste fanbase in Nederland. Bij het recente concert (9 juni) in het Ziggodome in Amsterdam waren met gemak zo'n 8000 enthousiaste fans, en de nederlandse fanclub heeft inmiddels tussen de 600 en 700 leden. Afgezien van de jaarlijkse fanclubdag in februari, hebben we bijna ieder jaar een Zomer BBQ Aan Zee, en die van 2013 was afgelopen augustus.

Niet alle fanclubleden zijn actief of komen naar zo'n dag, en da's prima. Anderen die wel actief zijn, kunnen misschien net op die datum niet komen; dat kan ook gebeuren...

toch is er altijd een groep van zo'n 20 à 30 mensen die wel komen, en dit jaar hebben we 4 nieuwe gezichten kunnen verwelkomen, hartstikke leuk! Twee nederlandse dames, en twee heren die helemaal vanuit Antwerpen kwamen om erbij te zijn!

De dag begon zonnig maar met een boel wind, dus niet echt strandweer. Gelukkig had ons restaurant op het strand ook een ruim terras waar we min of meer uit de wind konden zitten. En zo begonnen we met een drankje... 

En wie zich afvraagt waar we toch allemaal in zitten te neuzen ... We zijn tenslotte wel een FANCLUB!

En we noemen het niet voor niks een BBQ aan zee! Uiteraard kreeg de barbeque veel aandacht... maar er was ook daarnaast voldoende te eten.

Zo zaten we heerlijk te eten buiten op het terras, totdat het wat begon te sputteren en het toch wat frisser werd - dus met de hele groep naar binnen, waar het warm was en knus!

Tja, toch komt aan alle goede dingen een eind, zelfs aan een dagje strand.


 

 

Klik op de foto voor vergroting


[18/08/12]: Vierde fanclub BBQ in bloedhitte
Op misschien wel de warmste dag van 2012 trokken de fans weer naar Katwijk voor de jaarlijkse barbecue. De locatie was net als voorgaand jaar Westerkim, aan de boulevard van Katwijk. Bij een temperatuur van ruim 30 graden was het daar op het terras onder een reuze parasol net uit te houden. De koele drankjes verdampten bijna als je ze niet snel genoeg opdronk – Westerkim deed goede zaken deze dag! Helaas was voor het daadwerkelijke barbecueën een plekje zonder parasol gereserveerd voor onze groep. Dus verplaatsten wij ons met de nodige zweetdruppels naar een deel van het terras waar de zon pal op stond. 
 

   

Nieuwe lagen zonnebrandcrème en een verdwaalde paraplu moesten ons beschermen tegen de ergste zonnebrand. Maar de gezelligheid was er niet minder om! Tussen het praten en eten (en niet te vergeten drinken) door, kon er even afgekoeld worden in zee. En voor wie nog iets aan zijn Eddy-verzameling wilde toevoegen, was er een aantal spullen te koop die aan de fanclub nagelaten waren door Inge Wattel, die in mei 2012 overleed. De opbrengst van de verkoop van deze spullen kwam ten goede aan het KWF. Gelukkig konden we ook leuke dingen vieren deze dag: 2 leden waren onlangs jarig en verrasten ons met heerlijke Josh-tompoucen als toetje! Voor we het wisten waren ze op! 

   

Na al het eten was het met nog maar weer een koel drankje heerlijk genieten van de prachtige zonsondergang aan het Katwijkse strand. En hoewel het tot ver in de avond nog heerlijk warm was, werd voor de gezelligheid toch een klein vuurtje aangestoken, waar iedereen omheen kon zitten. De Josh verhalen vlogen over en weer, en voor we het wisten was het tijd om huiswaarts te keren. Kunnen we voor volgend jaar weer hetzelfde weer reserveren?

   

 
[16/08/11]: Derde fanclub BBQ in Katwijk wederom succes
Na een jaartje overgeslagen te hebben vond op zaterdag 20 augustus 2011 voor de derde keer de fanclub BBQ plaats. Dit jaar in "Westerkim" omdat alle andere gelegenheden al volgeboekt waren, zo ook "Willy Noord" waar in 2008 en 2009 de BBQ plaatsvond.
Na alle lovende weerrapporten viel het erg tegen met het zonnetje, het wilde niet echt tevoorschijn komen en zelfs een paar druppels vielen op ons neer, maar dat mocht de pret niet drukken! Iedereen bleef lekker buiten zitten want met 20 graden was het toch niet koud.
Er werd tot laat in de avond gegeten, gedronken en vooral veel gekletst. Velen hadden zelfgemaakte fotoalbums bij zich die van hand tot hand gingen. De uurtjes vlogen voorbij en net als de voorgaande keren is de eindconclusie: voor herhaling vatbaar!
 

  

  

  

 
In 2008 en 2009 vonden de eerste twee barbecues plaats, in 2010 is een jaartje overgeslagen.
Verslagen en foto's vind je op ons forum.

2009
2008
 
hit counter