Portal

Biografie

Hoi ik ben Jeroen Bakker, 20 jaar oud en ik kom uit Noord-Scharwoude. Ik ben geboren in Hardenberg maar na 3 jaar daar gewoond te hebben gingen mijn ouders scheiden en ben ik samen met mijn moeder terug verhuist naar langedijk waar mijn moeder oorspronkelijk ook vandaan komt.

Familie

Ik heb n broertje genaamd Teun, hij is 17 jaar oud en studeert momenteel medische natuurwetenschappen aan de VU in Amsterdam.

Mijn moeder is Tineke de Vries, 46 jaar oud en komt uit Broek op Langedijk oorspronkelijk. Ze werkt bij Wonen plus Welzijn in Schagen als Consulente en werkt niet alleen in Schagen maar ook in meldpunten Langedijk en Anna Paulowna.

Mijn vader is Johan Bakker, 48 jaar oud en hij komt oorspronkelijk uit het Waarland. Hij werkt bij de rechtbank in Assen als Psycholoog, momenteel is hij bezig met het bepalen van de hoogte van TBS straffen.

Hobby's

Ik heb een aantal hobby's, hobby nummer n is altijd de computer geweest. Ben altijd bezig geweest met alles wat digitaal is en wat vernieuwd is. Nummer twee is voetbal. Ajacied sinds ik de club leerde kennen en nooit meer anders gewild. Ik ben een echte voetbal liefhebber en hou er ook van om soms een gokje te wagen op uitslagen. nummer drie is muziek. Op de vraag welke stijl hou je het meest van heb ik niet meteen een antwoord omdat ik van vele soorten muziek houd. Ik zal hieronder enkele voorbeelden zetten van muziek waarnaar ik luister.

Op de eerste twee hobby's zal ik in de andere pagina's verder op ingaan.

barcelona 2010