B... Dwarf vd Eilandspolder

V. Falco v Jerolinshof

M. Dusty off the 7 Bridges Road

Stamboom

Het laatste nieuws over Dwarf.


17 feb 08 hebben wij onverwachts afscheid moeten nemen van onze kleine Dwarf. De pup kreeg last van verlammingsverschijnselen en toonde pijn in zijn rug. Om verder leed te besparen hebben wij besloten om hem in te laten slapen. Weer een gemis voor onze kennel. Dwarf was een heel pittig ding, en zou mijn nieuwe sporthondje worden.

**********************************************

Dwarf komt uit de kennel 'Van de Eilandspolder' te Hoogwoud. Dwarf komt uit een nestje van 9 reuen!

Dwarf is 5 weken later dan Basco (en Baldo) bij ons gekomen. Ook Dwarf gaat de sport in. Over een x-aantal maanden zal ik kiezen uit Dwarf of Basco om verder mee de sport in te gaan. De ander wordt dan in principe verkocht aan een hondensporter) Mocht 1 van de 2 nou echt niet de driften te beschikken die nodig zijn voor de sport (op dit moment maak ik me daar in t geheel niet druk om...;-)...) dan kijken we of we hem om kunnen schakelen naar Blindengeleidehond. We zullen zien!

Het verschil tussen Basco en Dwarf is qua uiterlijk enorm. Basco is net een Rottweiler, zo fors. Dwarf, zn naam zegt het al, is een spriet maar o zo fel. Basco weegt nu (13 weken) 10 kg, en Dwarf 5,5. Een 'klein' verschil.

Ook qua karakter zijn ze heel anders. Maar beide erg mensgericht, speels, en flink ondeugend!

Hieronder een foto van Apache, Basco en Dwarf:

(Apache is in opleiding voor blindengeleidehond, zie www.vomfalorie.com  Is trouwens geen familie van Basco en Baldo.)

Dwarf, Basco en Apache

Dwarf, Apache, Basco