Kamers met ontbijt.nl  
  
           
 
 
 
 

 
 

Vrouwenpolder ligt in de provincie Zeeland, waar de zon het meeste schijnt!

U zult zich in ons dorp beslist niet vervelen, de vele mooie plekjes en uitzichten die Vrouwenpolder en de omgeving te bieden hebben, maakt elk bezoek tot een uitzonderlijke belevenis.

Vrouwenpolder, de familiebadplaats met de breedste en mooiste stranden van Nederland heeft meer te bieden dan u denkt.

Fantastische stranden achter imposante duinen met in de directe omgeving monumentale steden als Veere, Middelburg en Zierikzee.

Technische waterkeringhoogstandjes zoals de Delta werken, waar ook wel eens over gesproken word, als zijnde het achtste wereldwonder.
U kunt zelfs een demonstratie bekijken over hoe alles functioneert. Het Veerse Meer biedt voor watersporters nagenoeg onbegrensde mogelijkheden. Na een hele dag in de frisse zeelucht, kunt u aanschuiven in een van de vele restaurants van Vrouwenpolder en omgeving, die U zowel Zeeuwse als internationale culinaire hoogstandjes voorschotelen.

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de tropische tuin van Vrouwenpolder, U ziet daar een uitzonderlijke hoeveelheid aan tropische planten.
Of vergaapt U zich liever aan de oorspronkelijke vegetatie in het natuurgebied “de Manteling”

Niet voor niets is Vrouwenpolder een steeds geliefdere bestemming voor vakantiegangers of voor mensen die even lekker een weekendje weg willen geworden.
Vrouwenpolder is het ideale uitgangspunt om Walcheren te ontdekken.