Home

 
Discografie

 
Contact

 
Gastenboek
 


Welkom op de website van Stilo!


In het dagelijks leven is zanger Stilo naast fulltime vrachtwagenchauffeur en bezorger van uw reclamedrukwerk fulltime artiest.

Stilo timmert al sinds 1999 aan de weg van het entertainmentvak. Van november 2001 tot en met medio 2005 is hij er even 'tussenuit' geweest, maar inmiddels zijn er weer drie schitterend mooie singles van hem uitgebracht. Die zijn in bijna alle cd-winkels te verkrijgen waar ze het levenslied nog een warm hart toedragen!


Naast lekker zingen en het publiek vermaken heeft Stilo ook nog hobbies van zijn eigen. Zo mag hij graag een keutje leggen in zijn stamcafe 'de vier hoefijzers' in Reuzel. In de zomermaanden is Stilo een graag geziene gast bij het ringsteken in zijn geboortedorp Knegsel. Door het hele jaar heen is hij vaak te gast bij radio Paloma, de zender van zijn zoon Carlo.

Maar ook voor zijn kinderen en kleinkinderen staat Stilo altijd zijn mannetje. Oppassen op de kleintjes Ricardo en Kimberly doet hij maar al te graag en iedere zomer is hij met de kinderen en kleinkinderen te vinden op camping 'het natte gat' in Renesse. Daar treedt hij natuurlijk ook altijd op op het grote zomerfestival van het levenslied. De gemeente Renesse is maar wat trots om zo een rasartiest als trouwe bezoeker te hebben!

Bovenal blijft Stilo een entertainer pur zang. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan want zelfs na de operatie aan zijn lever en en vier bypassen, gaat hij nog altijd tekeer als een beest als hij op het podium staat. Dat moet je een keer meegemaakt hebben! Zodra er weer optredens in de planning staan zullen die natuurlijk op deze site worden vermeld.

We sluiten af met het levensmotto van Stilo: ' Geniet van de dag en pluk een pilsje! '

 

 

Links:

Duo Jonny en Renata

Zangers Willeke

Zangeres Sien

Zanger Leen Zijlmans

Zanger Benny Bottram

Zanger Danny

Duo John en Willeke