WELKOM bij voetbalclub
áWGB

Wij zijn een aankomend voetbalclub genaamd WGB, dat onze voetbalaccommodatie vrijstelt voor het gebruik van jong en oud. Er zijn in totaal 18 elftallen die beschikbaar zijn voor aanmeldingen. Hieronder verstaan weá de 2 F-elftallen, 2 E-elftallen, 2 D-elftallen, 2 C-elftallen,á 2 B-elftallen, 2 A-elftallen en tot slot 6 senioren elftallen.

We zijn op het idee gekomen door nauwe contacten met de gemeente Den Haag die in de Rivierenbuurt te Den Haag weinig recreatiemogelijkheden aanbieden. Met dank aan de gemeente en onze grote investeerder W. Bisseswar was het mogelijk om de sportaccommodatie op te zetten en te bouwen.

Op 15 januari om 17:00 uur kan er een
1e kennismaking worden gemaakt met de club. Op dit tijdstip hebben wij een Nieuwjaarsborrel georganiseerd waar tevens ook hapjes aanwezig zullen zijn. Wij nodigen hierbij alle mensen die ge´nteresseerd zijn in een eventuele lidmaatschap dan ook uit om een kijkje te komen nemen.
Op onze opening zal ons 1e team, bestaande uit het bestuur een benefietwedstrijd spelen tegen het welbekende ADO Den Haag. Deze wedstrijd zal om 15 januari om 20:00 uur plaatsvinden op onze hoofdveld.

Voor inschrijvingen kunt u contact opnemen met 2 bestuursleden:
-de Voorzitter jeugdcommissie
-het Bestuurslid voetbalsenioren
Indien u ouder bent dan 18 jaar dan kunt u zich aanmelden bij
het bestuurslid voetbalsenioren. Als u jonger bent dan 18 jaar kunt u zich aanmelden bij de voorzitter jeugdcommissie. In de subpagina contact kunt u het e-mailadres raadplegen.