Profiel pagina van Weerwolf Warpath

Geschiedenis:

Als sinds de eerste keer dat wolven in zijn blikveld kwamen, is Mike Warpath compleet gefascineerd door deze fantastische beesten.

Zijn hele leven wijdde hij aan het onderzoeken van de levenswijze van de wolven. De resultaten van zijn onderzoeken waren baanbrekend en hij raakte zeer bekend onder de biologische onderzoekers.

Na een legende gehoord over het bestaan van weerwolven raakte hij er zo door geďnteresseerd dat hij hier zo veel mogelijk over wilde weten.

Na een hoop uitzoeken kwam hij uiteindelijk in Roemenië terecht en kwam daar in contact met Ouderling Roman Warlunav, van de eerste weerwolven.

Hoewel de eerste ontmoeting tussen de twee stroef verliep, merkten de onderzoeker en de Ouderling dat ze met elkaar op konden schieten. Warlunav gaf Warpath toestemming dat hij onder zijn weerwolfclan onderzoek mocht doen, maar dat hij dit onderzoek op geen enkele manier mocht publiceren. De waarheid over het bestaan van de weerwolven was al eeuwen een legende en moest dit ook blijven. Warlunav vertelde Warpath over de geschiedenis van de weerwolven en over hun voortdurende strijd met de vampieren. Aangezien beide zijde de normale mens kunnen transformeren tot een van hun eigen soort, strijden beide met elkaar om te bepalen wie het sterkst is en het meest recht heeft op overleven en domineren van de mensheid.

Warpath besteedde een aantal jaar tussen de weerwolven en leerde veel over hun levenswijze en hun verouderingsproces. Hoewel hij zijn resultaten opschreef om later terug te lezen, kon hij nooit tot de kern van het “weerwolf-zijn” doordringen. Hij besloot dat de beste manier om tot de kern te komen hij zelf getransformeerd moest worden. Uiteindelijk werd hij, na veel aandringen, door Warlunav gebeten.

 

Hierdoor is Warpath een 2e generatie weerwolf en leeft hier ook naar.

Hij wordt door ouderlingen behandeld alsof hij hun jongste zoon is, maar verwachten wel van hem dat hij zichzelf traint en op zichzelf jaagt. De kennis die hij heeft opgedaan van zijn studies van zowel wolven als weerwolven gebruikt hij tegenwoordig in zijn dagelijkse leven als weerwolf waardoor hij vampieren regelmatig te slim af is.

 

 

 

 

Laat weten dat je geweest bent door het gastenboek te tekenen!

 

Klik hier om door Warpath gebeten te worden

 

 

 

 

Huidige niveaus:

 

Kracht (80)

 

 

Verdediging (92)
Vaardigheid (44)
Uithoudingsvermogen (32)
Charisma (28)

 

 

Schuilplaats:

 

 

 Lid van alliantie: Shadowlands

          

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hit counter
Get a hit counter here.
website optimization company