Tekstvak: Op vertoon van deze uitnodiging krijgt u gratis toegang tot het Belgisch Kampioenschap op 9 juli 2006 voor 2 volwassenen + 1 kind 
Alle kinderen onder de 16 jaar hebben gratis toegang tot het stadion

 

 

 

 

 

Beste atleet,

 

 

 

Op 8 en 9 juli 2006 is het weer zover. Dan organiseert de Belgische Atletiekbond de Belgische Kampioenschappen atletiek in het Koning Boudewijnstadion te Laken (Brussel). Op dit kampioenschap krijg je de kans om alle vedetten van de Belgische Atletiek aan het werk te zien zoals Kim Gevaert, Tia Hellebaut, . Bovendien zijn er hoogstwaarschijnlijk een aantal atleten die deelnemen van je eigen club. Die kunnen uiteraard ook wat extra aanmoedigingen gebruiken in de strijd om de medailles.

 

Daarom nodigen we jullie en je ouders uit op de finaledag van het Belgisch Kampioenschap op 9 juli 2006. Op vertoon van deze brief krijg jij + je ouders gratis toegang tot het stadion en kun je alles van dichtbij meemaken. Bovendien kunnen broers, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes onder de 16 jaar sowieso gratis binnen in het stadion.

 

Jullie zijn welkom vanaf 12u voor de eerste finales. Het volledige uurrooster kun je terugvinden op de website van de Vlaamse Atletiekliga (www.val.be)

Wij verwelkomen je dus graag als toeschouwer en sfeermaker op dit Belgisch Kampioenschap en wie weet kunnen we je over enkele jaren op de piste begroeten als deelnemer.

 

 

 

Sportieve groeten en tot dan,

 

 

Willy Pennoit,

Algemeen Directeur

Koninklijke Belgische Atletiekbond