BitTorrent voor Blondies

Eerst ga je naar www.download.com om BitLord te downloaden.

Als je klaar bent met downloaden klik je op "Openen" en dan wordt het programma met een paar klikken van de muis geïnstalleerd.

Daarna ga je naar www.u2torrents.com. Daar moet je je eerst registreren.

Ik geloof dat je dan ook je mail-adres moet opgeven omdat ze je een mailtje sturen om je registratie te bevestigen.
Als dat eenmaal is gebeurt dan log je in op U2torrents. Ben je ingelogd dan wordt je automatisch door gelinkt naar de pagina waar de torrent-bestanden op staan.
Op die pagina staan een stel concerten met de nodige info. Let vooral op de kolom waar het aantal Seeders en Leechers in staan. Want hoe meer Seeders en Leechers hoe sneller het downloaden gaat. Ook ff kijken naar de waardering van de files want anders haal je iets binnen wat niet om aan te horen is.

Heb je iets gevonden wat je wel wat lijkt dan klik op de link:


Op de pagina die dan verschijnt staat de info over de bestanden en een link die er voor zorgt dat het torrenst-bestandje wordt gedownload:


Dit bestandje wordt door Windows gedownload en wederom klik je op "Openen" en als het goed opent BitLord dan. Als dat niet geval is dan zal Windows vragen of je het bijbehorende programma wilt opzoeken uit de lijst of op Internet. Je kiest dan voor de lijst en klikt Bitlord aan en vervolgens OK.

BitLord word geopend en je ziet het volgende:


Je klikt op OK en het downloaden begint:

Het kan even duren voordat de snelheid op gang komt, maar meestal heb je de bestanden wel binnen 2 tot 3 uur binnen.

Afijn, na een paar uur heb je de bestanden binnen gehaald en dan moet je ze nog af kunnen spelen ook. Zelf gebruik ik er WinAmp voor. Dat programma kan je downloaden bij www.winamp.com.

Let wel op dat je op "Free" klikt en niet op "Pro".

Het openen en installeren gaat het zelfde als boven dus dat zal ondertussen wel lukken denk ik;-). Om de bestanden af te kunnen spelen die je download van U2Torrent heb je nog een decoder nodig die je ook bij www.winamp kunt downloaden.

Tja...als het goed en je hebt alles gedownload en met WinAmp de directory gevonden en de bestanden geladen kan je dus horen wat je hebt gedownload....