Welkom op mijn portfolio websiteWave

Dit is de portfolio website van Imane M. Deze website portfolio is opgesteld in opdracht tijdens het eerste periode 'Webdesign' van mijn eerste jaar van de opleiding Informatica aan de Hogeschool InHolland in Haarlem.

Het doel van deze website portfolio is om door middel van de kennis en vaardigheden die de student tijdens de lessen HTML5 en CSS3 hebben meegekregen, uit te voeren in zijn/haar website. Naast de kennis en vaardigheden van HTML5 en CSS3 leert de student bij het ontwerpen van een website de technieken met photoshop en het creatief denken.

De informatie die u kunt vinden op deze website zal merendeels over mijzelf gaan, onder andere over wie ik ben, wat ik tot nu toe heb gedaan betreft school en werk, mijn curriculum vitae, wat mijn hobby's zijn, waarom ik voor de opleiding informatica heb gekozen en de opdrachten die tot deze website behoren, zoals mijn moodboard, vormconcept, wireframe en plan van aanpak. Heeft u nog vragen op of aanmerkingen, dan kunt u met mij in contact komen via de contact pagina.