MOVIELIST

Hier vind je de films en hun gegevens, die mogelijk op jabbo te zien zullen zijn. Binnenkort zal je zelf kunnen kiezen uit telkens 5 films door middel van een poll.

SAW 2

onze score : 8/10

Saw II (2005)  bekijk trailer

Verenigde Staten
Horror / Thriller
93 minuten

geregisseerd door Darren Lynn Bousman
met Tobin Bell, Donnie Wahlberg en Shawnee Smith

Detective Eric Mason (Donnie Wahlberg) onderzoekt een bloederige moord en het gevoel bekruipt hem dat Jigsaw, de moordenaar die een spoor van lichamen en lichaamsdelen achterliet, weer actief is. Hij krijgt snel gelijk. Deze keer heeft Jigsaw niet twee mensen opgesloten, maar maar liefst acht personen die elkaar niet kennen en niet weten wat hun onderlinge connectie is. Ze zullen alleen kunnen overleven wanneer ze hun verstand gebruiken. Dat geldt ook voor Mason, voor wie de tijd steeds meer begint te dringen.

www.moviemeter.nl

 

 

 

 

 

SAW 3

onze score 8,5/10

Saw III (2006) Bekijk Trailer

Verenigde Staten
Horror / Thriller
113 minuten

geregisseerd door Darren Lynn Bousman
met Tobin Bell, Shawnee Smith en Bahar Soomekh

De gestoorde seriemoordenaar Jigsaw besluit zijn zieke spelletjes door te zetten. Deze keer heeft hij het gemunt op Lynn en Jeff. Lynn is een getrouwde moeder van in de dertig, die wordt gekidnapt door Jigsaw. Lynn heeft namelijk een paar donkere geheimen voor haar familie verborgen gehouden. En dan is er ook Jeff, een vader die nooit volledig hersteld is nadat zijn zoon stierf bij een ongeval. Beide worden slachtoffer van de zieke spelletjes van Jigsaw.

www.moviemeter.nl 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scary movie 4

onze score 7/10

Scary Movie 4 (2006) bekijk trailer

Verenigde Staten
Komedie / Horror
83 minuten

geregisseerd door David Zucker
met Anna Faris, Craig Bierko en Regina Hall

Wanneer de Aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de Aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

www.moviemeter.nl

 

 

The fast and the furious Tokyo Drift

onze score 6/10

Fast and the Furious: Tokyo Drift, The (2006) bekijk trailer

Verenigde Staten
Actie / Thriller
104 minuten

geregisseerd door Justin Lin
met Lucas Black, Nathalie Kelley en Sung Kang

Shaun Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio die daar in het leger zit. Japan is nu net het land waar het straatracen is uitgevonden... Bij zijn eerste mislukte poging neemt hij het op tegen de "Drift King" die banden heeft met de Japanse maffia, Yakuza. Hij begeeft zich noodgedwongen in de onderwereld van Tokio in een spel op leven en dood.

met dank aan www.moviemeter.nl