Welkom !

De nieuwe website van de moderators is bijna af :) Ideetjes en/of aanmerkingen/ opmerkingen mogen altijd gestuurd worden naar wedstrijd@maomi.be We zijn nog bezig aan de site, maar binnenkort is het de bedoeling dat jullie de rest doen ! :)

De MMP

We hebben de Maomi Moderator Pages ( MMP ) in het leven geroepen om de moderators meer te betrekken bij Maomi. Als moderator moet je je natuurlijk inzetten voor Maomi. Dat is dan ook meteen de tweede reden voor deze pagina's. Door deze pagina's door en voor mod's zullen jullie veel meer moeten doen. En dus niet de titel "moderator" krijgen en niets doen ...

Leraren zijn er om te helpen bij problemen,
die je zonder leraren niet zou hebben.

Natuurlijk draait maomi gewoon om plezier maken, maar om dat plezier te verkrijgen moeten er natuurlijk moderators zijn. Want zij zorgen ervoor dat de regels worden nageleefd. Daarom is het ook heel belangrijk dat ze de regels kennen en er zich zelf aan houden...

Voor en door moderators

Zoals al is uitgelegd is zijn de MMP door en voor moderators. Momenteel heeft enkel mr.spijs er zich nog mee bezig gehouden, maar het is de bedoeling dat wanneer jullie een leuk idee hebben, een foutje vinden of een verbetering weten, dat jullie die ook doorsturen. Dit kan je door een bericht te sturen naar nieuws@maomi.be.

Het forum

Het forum is in het leven geroepen om heel snel en simpel met elkaar in contact te staan. Daarom moeten jullie ook liefst dagelijks het forum bekijken. en liefst ook nog reageren. Zo krijgen wij jullie mening ook snel terug. Vergaderingen en events worden ook daar eerst besproken alvorens ze op de site te plaatsen.