Agenda 2010:

Welkom!

Welkom op de vernieuwde site van wagenbouwgroep Oet Alle Windstreken.
Het oude gastenboek is wel meegenomen naar de nieuwe site.

05-08-10
Hallo mensen, dit jaar worden er ook weer shirts besteld. Om een beetje te weten hoeveel we er nodig hebben willen wij graag weten hoeveel er nodig zijn! Sms of mail even door welke maat, hoeveel, en of je een dames- of herenshirt wilt. SVP voor volgende week vrijdag (13 aug). In de kantine hangt ook een lijst.

04-08-10
Hallo mensen van "oet alle windstreken".

Ik heb een mail gekregen van het bestuur van de Kermis. Er is een boek prensentatie 50 jaar Bloemencorso.
De genodigde personen hebben imiddels al bericht gehad. Voor de rest is iedereen van harte welkom op 27 augustus om 21.00 uur bij Cafe Zalencentrum Spilman. Kom grote getallen om ook daar weer een gezellig feestje te maken.

Groeten,
Martijn Nijhuis

31-07-10
Hallo mensen, we zaten gister bij de wagen met een stel jongens. En zagen dat er nog veel moest gebeuren. Daarom hebben we besloten om volgende week vrijdag (6 augustus) de hele dag te bouwen! Kun je vrij krijgen van het werk, of een dag missen van je vakantie dan zou dat heel mooi zijn. Laat even weten of je komt. Natuurlijk ben je ook altijd welkom op de andere dagen.
Groeten, Martijn

22-07-10
Namens Ellen:
Waarde wagenbouwers, onder het motto help de wagen naar de kermis, hebben er wat het plan gevat om morgen (vrijdag 23 juli) eens productief aan de slag te gaan. Hierbij is jullie hulp heel hard nodig!! (Speciaal mensen met constructief talent) Zoals bekend lopen we wat achter op schema, dus met enige druk: kom HELPEN.Dit initiatief willen we natuurlijk maandags weer doorzetten... The place to be dit weekend: bej de bijer!!

03-06-10
Beste wagenbouwers en andere mee-helpers van afgelopen jaar,

Ondertussen is de bouw van de wagen al begonnen, maar naar lang wachten is het dan eindelijk zover, het jaarlijkse wagenbouw feest van “Oet Alle Windstreken” staat weer voor de deur. De organisatoren zijn al weer dagen druk geweest om er een mooi feest van te maken.

Dus daarom nodigen wij iedereen uit wie het afgelopen jaar onze wagenbouw een helpende hand of een warm hart toe heeft gedragen om dit samen met allen te vieren met een hapje en een drankje.

Het feest staat gepland op vrijdag 25 juni 2010 om 20.00 uur in de kantine van de wagenbouw aan de heelweg 17 in Beltrum.

Voor deze avond heb je voor de rest niks nodig alleen een goede zin en veel gezelligheid. Alleen om de kosten een beetje te drukken vragen we een bijdrage van € 15,-. Voor de aller jongsten onder ons vragen we een bijdrage van € 10,-.

Mochten we nog mensen vergeten zijn uit te nodigen laat het ons dan weten of print deze uit en geef het door ( wij kunnen ook niet aan iedereen denken ), het is voor iedereen wie ons het afgelopen jaar geholpen heeft, dus ook al ben je maar 1 dag wezen helpen ben je altijd van harte welkom.

Wel zouden wij het zeer op prijs stellen dat iedereen zich aan -/ of afmeld!!! Dat aan of afmelden kan bij Martijn Nijhuis.

Tot slot hopen wij iedereen terug te zien op 1 van de bouw avonden en zeker tot 25 juni om 20.00 uur bij de beijer aan de heelweg.

Groeten de organisatie,

Jeroen Wiegerinck
Hubert Pasman
Tom Eggink
Martijn Nijhuis

26-05-10
Hallo mensen, ja na lang wachten is het weer zover. Er mag weer begonnen worden met bouwen. En dat gaat zaterdag (29 mei) beginnen. Om half 9 's morgens gaan we beginnen tot 5 uur 's middags ongeveer. Dus als je kunt ben je van harte welkom. Laat even weten of je komt. En de uitnodiging voor het wagenbouwfeest volgt spoedig. groetjes.

23-05-10
Dag Mensen,

Via deze weg willen wij jullie uitnodigen voor een groots feest!

Wagenbouwgroep 'Die Zweinerei' bestaat dan namelijk 10 jaar, hoogste tijd voor gezelligheid en dus een feestje! Om ons 10-jarig jubileum wat extra aandacht te geven, vindt dit jaar tevens het roemruchte 'kijkje in de keuken' bij Die Zweinerei plaats.

De avond zal worden ingevuld door o.a. een muzikaal spektakel, verzorgd door de Beltrumse formatie: AFTERSHOCK!

Zorg dus dat jer vrijdagvond 4 juni om 21.30 uur bij bent! Nodig tevens je vriendinnen, zussen, schoonzusjes, buurmeisjes, moeders oma's, vrienden, buurjongens, vaders en opa's uit! Want iedereen hoort erbij!!

Tot vrijdagavond 4 juni, 21.30 uur aan de Huiskesdijk 2 te Beltrum.

Groeten de organisatie!

24-04-10
Hallo mensen wagenbouwers. Zoals jullie weten is het vrijdag koninginnedag. En zoals elk jaar staan de bollen te springen om de grond in te gaan! Dit gaat dus vrijdag gebeuren om 8.15 aanwezig bij het bollenland aan de Heelweg net als andere jaren. Het zal niet de hele dag in beslag nemen dus komt allen helpen zodat iedereen 's middags nog naar Lichtenvoorde ofzo heen kan. SVP even een bericht terug. Groeten Martijn

Als er donderdag nog mensen zijn die niks te doen hebben, dan mogen ze komen helpen om de bollen alvast op te halen en klaar te zetten. Als je kan, neem dan even contact op met Jeroen Wiegerinck

15-03-10
Omdat na wat uitproberen het 1e idee niet haalbaar bleek, moet er een nieuw idee komen. Hiervoor is er een vergadering gepland op vrijdag 26 maart om 20.30 bij Dute. Doe Martijn even een berichtje als je komt, en laat hem ook even weten of je op zijn sms-lijst van OAW staat, dus of je op de 10e een sms hebt gehad over deze vergadering.

12-02-10
Hallo allemaal, Ellen Nijenhuis heeft de foto's die ze gedurende het vorige wagenbouwseizoen gemaakt heeft online gezet. De links zijn te vinden onder de kop foto's. Mocht je foto's willen bestellen dan kun je de fotonummers (te vinden links van de foto's) mailen naar Ellen.

07-01-10
Hé mensen wagenbouwers, allemaal nog de beste wensen voor 2010, laten er een mooi jaar van maken met een leuke wagen! Daarover wouden we graag op vrijdag 15 januari om 20.30 uur bij dute vergaderen. De 1e iedeeen zijn al besproken met een select groepje, en willen het nu met de grote groep bespreken! Dus heb je zin om mee te praten over de wagen van 2010 kom dan naar deze avond! Doe svp even een berichtje of je komt, dan kan ik rekening houden met de plaatsen.

Groeten Martijn

25-11-09
Hallo allemaal,

Naar aanleiding van de evaluatie vergadering afgelopen oktober volgt hier de uitnodiging voor vrijdag a.s. (27e)

Het gaat om de ontwerp vergadering, het is bedoeld voor iedereen die graag mee wil beslissen over het idee van volgend jaar. Heb je zelf een idee neem die dan mee en presenteer hem, om er samen met iedereen erover te hebben. De vergadering vindt plaats op vrijdag 27 november a.s. om 20.30 uur bij Dute.

I.v.m. een telefoon crash en een computer crash ben ik alle telefoonnummers kwijt van de meesten en zal er dus ook geen sms komen. Wil iedereen wie zijn gegevens weer kwijt wil aan mij het weer even doorsturen? Zodat ik alles weer op rij kan zetten. En ook door vertellen of bellen naar anderen waarvan ik dus ook geen nummer / email adres meer heb.

Groeten,

Martijn Nijhuis