Home Storah fm Radio Song Request Contact Us Gastenboek


Fabolous brengt nieuwe clip uit

Rapper Fabolous heeft in samenwerking met The Dream het nummer 'Showty is a 10' uitgebracht in een videoclip. Om je alvast een voorproefje te geven kun je hem hier nu gratis bekijken. In de clip is tevens de nieuwe collectie te zien van Loso's kledinglijn, genaamd Rich Yüng. Een leuk weetje is dat rapper Shawty momenteel op het punt van doorbreken staat. We houden hem daarom dan ook goed in de gaten.

Overig nieuws

Schakel hier live in!

Release Album Fakkelteit

Binnenkort komt het nieuwe album uit van Opgezwolle, getiteld ‘Fakkelteit’. Althans, het is eerder een solo project van rapper Sticks en producer Delic. Sticks laat weten dat ook Typhoon, Rico en nieuwkomer James op het album te vinden zijn. Sticks verklaart aan de hiphop website Statemagazine dat de sound anders zou worden. Sticks: "Anders zou het ook geen zin hebben dit ding op te nemen. Het wordt minder zwaarmoedig, en is toch meer originele hiphop dan Eigen Wereld. Maar wat dat laatste betreft moet ik een slag om de arm houden, je weet nooit hoe het klinkt als Delic er klaar mee is." In hetzelfde interview laat Sticks overigens weten dat het nieuwe Opgeduveld album definitief van de baan is en dat hij op het nummer ‘vijf-sterren mc’s’ z’n vijf favoriete rappers heeft uitgenodigd.


Download

Release Ultimate Victory

Met zijn eerste album, genaamd The Sound of Revenge heeft Chamillionaire goede zaken gedaan, de druk ligt daarom hoog voor Chamillionaire die zijn tweede album gaat uitbrengen. Het nieuwe album Ultimate Victory ligt vanaf 18 September in de winkels. Op Ultimate Victory, zegt Chamillionaire veel dieper te gaan dan zijn vorige werk. Dat zie je doordat hij bijvoorbeeld ingaat op dingen die Bush doet en de orkaan Katrina. “Ik kon natuurlijk de makkelijke weg nemen om mijn album te maken maar dat deed ik niet. Ik besloot het anders te doen. Ik heb twee albums gemaakt en toen de meest bijzondere liedjes erop laten staan de normale tracks heb ik eraf gehaald, gewoon omdat ik een ander album wilde maken. Dat is wel moeilijk om te doen. Het is makkelijker om een nummer te schrijven dat gaat over het feit dat je VIP bent in een club. Ik kan dat de hele dag doen. Maar ik besloot het niet te doen. Ik ben nu op een moment dat het me niet uitmaakt. Ik doe wat ik voel dat goed is”. Op het album Ultimate Victory verschijnen ook Lil Wayne, Krayzie Bone, Pimpt C, Lloyd en Devin the Dude met de productie hebben The Runners, David Banner en Play N Skillz geholpen. Cham staat erop dat hij niet uit was op grote namen in zijn album.


Download

Nieuw album Nas

Rapper Nas brengt nog voor het einde van het jaar een nieuw album. Eerder werd bekend dat Nas ook bezig was met een verzamel-cd. “Mijn album verschijnt in het vierde kwartaal van het jaar; een kwartaal bestemd voor grote jongens en daar voel ik mij thuis”, aldus de rapper. Nas verwacht volgende maand al nieuwe tracks te kunnen laten horen.