Hier staan de hoofdpersonage's

logoheader.jpg

Hier staan de hoofdpersonage's beschreven

takamura.jpg

Hajime No Ippo

Takamura Mamoru

Takamura Mamoru is de sterkste personage van de serie en de mentor van makunouchi Ippo. Takamura is tot op heden aan toe onverslagen en heeft al twee wereldtitels bemachtigd in de middel en supermiddel gewichtsklasse. Hij staat nu op een record van 23 wedstrijden, waarvan hij ze allemaal gewonnen heeft met een K.O.

rizardo.jpg

Ricardo Martinez

Ricardo Martinez is de sterkste bokser in de vedergewicht gewichtsklasse(Waar Makunouchi Ippo ook in zit). Hij is ook de enige bokser die 2 keer gevochten en gewonnen heeft tegen Date Eiji. Overigens Heeft Ricardo Martinez het litteken bezorgd op Date Eiji zijn neus. Ricardo Martinez staat bekend als de Super Kampioen. Dit is ook een passende bijnaam want Ricardo Martinez heeft 68 wedstrijden gevochten, waarvan hij ze allemaal heeft gewonnen. Hij is onverslagen en heeft 64 Knockouts op zijn naam staan.

Sendo.jpeg

Sendo Takeshi

Sendo Takeshi is een vriend en rivaal van Makunouchi Ippo. Sendo is net als Makunouchi een Hard Puncher die veel klappen ontvangt, maar d'r meer uitdeeld en harder. Sendo was Japans vedergewicht kampioen totdat hij wéér verloor van Makunouchi Ippo en zo zijn kampioenstitel moest doorgeven. Ondanks dat Sendo twee keer verloren heeft van Makunouchi is hij een hele sterke bokser. Sendo heeft 22 wedstrijden gevochten, waarvan hij er 20 heeft gewonnen. 19 van deze 20 wedstrijden heeft hij gewonnen met knockout.