Wie is Marina
Jeugdfoto's Marina 1

Ik ben Marina Kater, geboren op 9 december 1981 in Beverwijk. Ik ben de 1e dochter van mijn lieve papa en mama; Martin en Ina Kater (nu 30 jaar getrouwd!). Drie jaartjes later werd mijn lieve zusje Anja geboren.

Na mijn basisschoolperiode op ´de Wegwijzer´ ben ik naar de middelbare school ´het Augustinus college´ gegaan. Daar heb ik na 6 jaar mijn havo-diploma behaald en ben daarna op mijn 19e de HBO-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gaan volgen aan de Hogeschool Haarlem.

Op 10 augustus 2001 kreeg ik verkering met José! Met een jaartje studievertraging ben ik op mijn 23e afgestudeerd. Een bijzonder jaar, want we kregen toen ook te horen dat we waren ingeloot voor ons droomhuis.

Een klein jaar na mijn afstuderen ben ik gaan werken als ambulant begeleidster bij de Waerden, waar ik cliënten met een licht verstandelijke beperking begeleid bij het zelfstandig wonen. Dit werk doe ik nog steeds met veel plezier.

In mijn vrije tijd ga ik graag reizen, winkelen, sporten, lezen, uit eten, een filmpje kijken met m´n schatje of een dagje naar de sauna met de meiden.

In juli 2006 kregen we de sleutel van ons huis. Na 4 weken klussen zijn we op 3 augustus 2006 officieel gaan samenwonen in Heemskerk. Op dit moment zijn we alweer 7,5 jaar gelukkig samen!!!

Jeugdfoto's van Marina 2