Wie is José
Jeugdfoto's van José 1

Ik ben José Ojeda Lerma geboren op 20 juli 1981 in Heemskerk. Ik ben de eerste en enige zoon van mijn vader en moeder. Verder heb ik nog een zusje die drie jaar jonger is dan ik. Na mijn basisschool periode, die ik doorgebracht heb op de Kerkbeekschool in Heemskerk, ben ik naar de "Maerten van Heemskerck" gegaan, waar ik een administratieve opleiding gevolgd heb. Vervolgens heb ik het MEAO gedaan in Zaandam en ben daarna meteen gaan werken.

Mijn hobby´s zijn sporten, naar de bios gaan, en op vakantie gaan!
Een van m´n favorieten bezigheden zijn toch wel het voetballen. Voetbal al sinds m´n 7e en begon toen bij ODIN´59. Hier heb ik het langst gevoetbald, m´n hele jeugd. Vervolgens heb ik een aantal jaar bij DEM gevoetbald en nu zit ik m´n 2e jaar bij Jong Hercules waar ik het erg naar m´n zin heb! Daarnaast zaalvoetbal ik ook wat. Ik speel met vrienden in de waterakkers in een recreatie competitie. Ook speel ik in de Kinheim een competitie.

Wat ik ook leuk vind om te doen is, naast het stappen (wat ik vroeger veel meer deed), naar de bioscoop gaan met m´n vriendinnetje. Maar een filmpje thuis vind ik ook onwijs relaxed! Lekker onderuitgezakt zitten op de bank!

Op vakantie gaan vind ik ook heel erg leuk...ben met Marien op verschillende mooie plekjes geweest. We zijn een aantal keren naar Spanje geweest, wat weekendjes naar België en Frankrijk, en twee verre reizen, Cuba en Thailand en hier in Nederland komen we ook op veel plekjes. Vind het interessant (met name bij verre reizen) om de cultuur en natuur van bepaalde landen te zien.

Jeugdfoto's van José 2