Dagboek voorbereidingen

(Door Marina)

15-5-2009 OPROEP AAN ALLE DAG EN AVONDGASTEN
Lieve mensen die voor de gehele dag en/of avond zijn uitgenodigd;
Mochten jullie je auto willen laten staan en met de taxi naar huis willen vanaf Graan voor Visch, laat dit dan even weten aan onze Ceremoniemeesters!
Zij gaan namelijk taxi´s bestellen voor vrijdagnacht! Geef dit alsjeblieft tijdig door! Het is namelijk niet handig om op het allerlaatste moment een taxi te gaan bestellen! De restauranteigenaar vertelde ons dat er dan geen taxi komt en/of dit ontzettend lang kan gaan duren! Dit zou natuurlijk vervelend zijn!

Let erop dat als je je auto laat staan, je niet vergeet een uitrijkaartje mee te nemen! (Bij Graan voor Visch is een afgesloten parkeerplaats). Deze uitrijkaartjes zullen de ceremoniemeesters op de dag zelf uitdelen.
Nog even voor de duidelijkheid; kosten van de taxi zijn voor eigen rekening!
Nog maar 2 weekjes te gaan...........!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taxi

7-5-2009 Bruidsmake-up
Ik heb ontzettend lang zitten twijfelen...laat ik mijn make-up doen door een visagist of ga ik het zelf doen? Op een gegeven moment kreeg ik een nachtmerrie dat ik zelf m´n make-up ging doen, maar dat ik zo zenuwachtig was op de dag zelf dat het helemaal mislukt was!! (er kwamen scheuren in mijn foundation!?!?!! (hahaha) Nou dat gaf voor mij de doorslag!(Ik heb trouwens al de meest rare dromen/nachtmerries gehad over onze bruiloft, maargoed dat is een ander verhaal!)

Ik ben nog nooit (professioneel) door iemand opgemaakt en het lijkt me helemaal leuk! Heerlijk dat getut! Ook wil ik natuurlijk mooie nageltjes op onze bruiloft, dus heb een compleet arrangement geboekt bij Centre Cosmetique Carmen in Beverwijk. Op de dag voor onze bruiloft krijg ik voor het eerst in m´n leven gelnagels.. woehoee helemaal spannend! (waar een vrouw al wel niet blij van kan worden he ;) )!

Vandaag heb ik m´n proef bruidsmake-up gehad! Echt supermooi geworden..wilde de hele dag wel in de spiegel kijken! Hihi, heb het er voordat José thuiskwam, maar ff snel afgepoetst! Het moet natuurlijk wel een verassing blijven! Volgende week krijg ik een heerlijke schoonheidsbehandeling! Dat wordt genieten! Heerlijk dat getut!
Nu nog hopen dat het zonnetje nog even gaat schijnen, dan hoeven we tenminste niet naar de zonnebank, hahaha! Nouja..wat maakt het ook uit..als het op 29-05 in ieder geval maar DROOG is!!!
Nog maar 21 dagen te gaan!!!

Centre Cosmetique Carmen

28-4-2009 De laatste weekjes....
Jeetje wat gaat de tijd nog snel!!! Nog maar 4 weekjes en dan is het gewoon al zover!!!
Niet te geloven hoe snel de tijd is gegaan! Al ruim een jaar bezig met de voorbereidingen en dan kom je er tijdens de laatste weken achter, dat er toch nog best veel geregeld moet worden! Om een voorbeeld te geven:

- Afspraken met de locaties om alles nog eens goed door te spreken.
- Afspraken met onze trouwambtenaar Maureen Joyce, hoe gaat de ceremonie eruit zien?
- Afspraak met fotograaf en videografen om nog eens alles door te nemen.
- Vaccinaties halen voor de honeymoon.
- Bloemen bestellen.
- Bedankjes, menukaartjes, enveloppendoos en antennestrikjes in elkaar frutselen (ik word nog creatief mensen!)
- Muziek uitzoeken voor de videoreportage.
- Bruidstaart proeven en bestellen!! Bij onze favoriete bakker Koelman, mjammieeeee!!!
- De laatste accessoires aanschaffen voor onze outfit.
- Alles nog eens goed doorspreken met onze lieve ceremoniemeesters.
(en volgens mij is dit nog geeneens alles!)

Pfoeee, het is nog best een hele organisatie zo´n bruiloft! Ben best blij dat we hier ruim een jaar de tijd voor hebben gehad. Ik vind echt heel knap dat mensen binnen een paar maanden een complete bruiloft weten te realiseren! Nu begrijp ik pas dat een weddingplanner gewoon een full-time baan kan zijn! Toch zou ik zelf nooit een wedding-planner in willen huren, ik vind het hartstikke leuk om alles zelf te regelen en geniet volop van alle voorbereidingen en voorpret!!! Het is geweldig om zolang naar zoiets toe te leven!!! En natuurlijk superleuk dat ik dit samen met m´n zusje kan delen!
Nog nog maar 4 weekjes...woehoeoeohoeoeoe...begin nu toch stiekum al wel een beetje zenuwachtig te worden hoor!!!!!!

Groom to be loves bride to be

15-3-2009 De uitnodigingen!!!
Vandaag hebben we de uitnodigingen verstuurd! Ik weet het, een beetje vroeg, maar we konden gewoon niet wachten!!!
We zijn heel benieuwd wat de reacties zullen zijn! En ook hopen we natuurlijk dat iedereen erbij kan zijn!!!! Pffoe het uitzoeken van een trouwkaart was trouwens een hele onderneming! Ik geloof dat we wel 20 verschillende boeken hebben bekeken en natuurlijk zat er geen één tussen die we echt leuk vonden! Of die we wel leuk vonden, maar weer niet kon omdat er ´wij gaan trouwen´ op de voorkant gedrukt stond. Dit wilden we liever niet vanwege de Spaanstalige gasten. Toen ik (nog net niet wanhopig, haha grapje hoor) voor de de laatste keer naar de drukkerij ging, was er toevallig net een nieuw boek binnengekomen! En daar stond heel toevallig een kaart in in mijn lievelingskleur (hardroze!) en in verschillende talen ´wij gaan trouwen´ opgedrukt, zelfs in het Spaans! Nou dat moest ´m gewoon zijn! Ook hebben we ervoor gekozen om een foto van onszelf erop te laten drukken. We vinden de kaart echt heel mooi geworden!

Trouwkaart
Dit is ´m geworden

12-2-2009 De Honeymoon!
De huwelijksreis...Hier hebben we echt heel lang over na moeten denken! We zijn immers gek op reizen en dan vind je al heel snel alles mooi en geweldig en interessant!
Waar we het al snel over eens waren, was dat het een rondreis moest gaan worden. We houden echt wel van strand, maar zijn geen types voor een vakantie waar we 2 weken lang alleen maar op het strand liggen. We houden heel erg van dingen doen en zien, vooral als je naar een ver land reist.

Ook moest het heel speciaal worden, het is immers onze huwelijksreis en dat doe je maar 1 keer! En misschien ook wel (voorlopig) onze laatste verre reis...want je weet natuurlijk nooit wat de toekomst ons gaat brengen ;) !

Erg lang zitten twijfelen tussen Costa Rica in combinatie met Panama, en Sri Lanka in combinatie met de Malediven. Uiteindelijk zijn we voor het laatste gegaan...
We vliegen 2 juni eerst naar Dubai waar we 3 dagen zullen verblijven, om vervolgens naar Sri Lanka te vliegen waar we 14 dagen een privé-rondreis zullen maken...en als afsluiter vliegen we naar de Malediven waar we 4 nachtjes blijven slapen in een beachvilla!!! Ik weet het, het is echt bijna te aso voor woorden...maar we zijn dus ruim 3,5 week weg!!!
YOEHOEEEEOEOEOEOE!

Echt..we kunnen niet wachten...hebben er zoveeeeel zin in!!!! Kan nog steeds niet geloven dat we deze reis echt gaan maken!!!

honeymoon

7-2-2009 Het trouwpak!
Vandaag is José samen met zijn moeder en zusje wezen kijken naar een trouwpak bij Roka in Haarlem. Ik weet hier (jammergenoeg) niet zoveel over te vertellen omdat ik hier niet bij was.
Wat ik wel weet is dat hij dus geslaagd is en hij hele gave schoenen heeft gekocht (want die mocht ik wel zien, omdat ´ie ze nog goed moet inlopen, hihi)! Ben nu heeeeeeel nieuwsgierig natuurlijk!!
20 maart gaat hij voor z´n tweede pas

Trouwpak
Welke wordt het????

6-2-2009 De jurk!
Vandaag ik heb mijn trouwjurk opgehaald! Oww ik was echt zo zenuwachtig van tevoren! Hihi, dit wordt nog leuk, hoe zenuwachtig ben ik dan voor DE Dag?? Ik denk dat ik n slaappilletje nodig ga hebben, haha!

Pfff, ik moest de hele tijd denken...wat als ´ie nou tegenvalt? Misschien vind ik ´m niet meer mooi? En zou ´ie wel mooi zitten? Maar zodra ik hem weer aanhad, was ik weer helemaal gerustgesteld...en hij zat helemaal goed! Het passen verliep wel een beetje hectisch...er was een afspraak voor mij ontzettend uitgelopen waardoor het best druk was in de bruidszaak..dat was wel ff jammer. Maargoed..dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Ook was m´n jurk helemaal goedgekeurd door m´n schoonmoeder en schoonzusje (die dit keer wel mee waren)! Helemaal leuk!!! Nu moet ik helaas 3,5 maand wachten voordat ik ´m echt aanmag!... Ik weet zeker dat als ik bij m´n ouders ben, (want daar hangt ´ie nu) ik elke keer weer even m´n jurk ga bewonderen!

Vraagteken

14-11-2008 De ringen!
Vandaag zijn we een daggie naar Antwerpen gegaan om te kijken naar trouwringen.
Ik kreeg weer een superhandige tip van m´n lieve zussie om daar te kijken, omdat het goud en de diamanten daar behoorlijk wat goedkoper zijn dan hier in Nederland.

Dus wij hebben de hele diamantenbuurt van Antwerpen afgestruind (voor diegenen die niet weten waar dit is; vlakbij het station!) en uiteindelijk onze droomringen gevonden! En voor een leuke prijs, niet onbelangrijk natuurlijk! José had nog wat flink af kunnen dingen (we kregen weer helemaal het Thailand-gevoel met de rekenmachines erbij, geweldig!).

Ik ga jullie niet verklappen hoe ze eruit zien...hahaha ook dit blijft geheim tot de ´big day´ !

Ringen

26-10-2008 Bruidsbeurs Beeckestijn!
Vandaag zijn we met 2-tjes gezellig naar een bruidsbeurs in Beeckestijn geweest. Was gezellig! Wat ideetjes opgedaan voor de ringen, kaarten, bedankjes en de bruidstaart, want dit moeten we nog steeds regelen! Op de beurs ook in ´real life´ kennisgemaakt met Mirjam en André van Seavieuw, onze videograven. Nog 7 maanden te gaan!

Landgoed Beeckestijn

17-10-2008 Bruidsjurken passen!!
Taadaaaa vandaag is de grote dag!!!! Ik ga vandaag jurken passen in een bruidsmodezaak in Amsterdam (de naam houd ik lekker nog even geheim!). Na heel lang zoeken op internet en in de bruidsmodebladen ben ik erachter gekomen wat voor soort jurk ik mooi vind. Hihihi, en ik ga niet zeggen wat voor jurk, dit blijft geheim tot 29-05-2009!

Samen met m´n moeder en zusje (m´n schoonmoeder en schoonzusje konden helaas niet mee) op pad gegaan dus. Op de website had ik al een heleboel mooie jurken zien staan, die ik opgeschreven had zodat ik al een beetje wist welke jurken ik wilde gaan passen.

Zo gezegd zo gedaan. Ik had in totaal 5 jurken gepast en het was de 5e! Ik hoefde ook niet meer verder te passen want ik wist het gewoon; dit is de jurk!!
Alle maten werden opgenomen en nu wordt m´n jurk dus besteld! Als het goed is kan ik hem in januari weer komen passen. Spannend hoor!

Bruidswinkel
Alsof je in een snoepwinkel staat

21-09-2008 Prijsvraag!
Vandaag ben ik samen met mijn zusje en moeder alweer naar de Love en Marriage Beurs in Utrecht geweest. Hihihi, alweer? Ja alweer! Dit keer wel met een doel! Mijn zusje en ik gaan er namelijk een prijs ophalen die we gewonnen hebben met de prijsvraag van het blad ´Bruid en Bruidegom Magazine´. Hoe spannend!!!!

Omdat het blad (wat m´n zusje en ik, sinds we weten dat we gaan trouwen, verslinden!) afgelopen zomer 25 jaar bestond hadden we ze een (overigens hele makkelijke) prijsvraag waar we beiden voor de gein aan hadden meegedaan. Een paar weken geleden kregen we dus een brief thuis gestuurd waarin stond dat we 21 september naar de Love en Marriage Beurs moesten gaan om onze prijs op te halen! M´n zusje had een paar dagen later een e-mail gekregen met de vraag wat haar lingeriematen waren, dus voor haar was het niet zo´n hele grote verassing meer, maar toch bleef het spannend!

De prijsuitreiking werd groots uitgepakt met glaasjes champagne erbij! En tadaaaa ik kreeg als eerste mijn prijs uitgereikt; een hele mooie zilveren ketting ontworpen door Nico Taeymans (nooit van gehoord, maargoed) t.w.v. 125 euries! Had ´m zelf nooit uitgezocht, maar ben er superblij mee! En nee, ik ga m´n niet dragen op de bruiloft (vind ik ´m ff te modern voor!).

M´n zusje had echt een supermooi lingeriesetje van di Lorenzo gewonnen t.w.v. 80 euries! Echt te gek! Verder hebben we nog een hele gezellige dag op de beurs gehad met z´n 3-tjes!

Bruid en Bruidegom magazine

15-09-2008 Mijn trouwschoenen!
Echt zoooo ontzettend lief!! Van m´n vriendin Ina heb ik vandaag mijn trouwschoenen gekregen... En ze zijn echt geweldig!! Echt zoo ontzettend gaaf en origineel!!!! Zij weet precies mijn smaak en ik was er gelijk helemaal verliefd op!!! Dat is wel superhandig, Ina werkt in een schoenenzaak en ik mag ze hierdoor nog even ´op proef´ houden om te kijken of ze bij m´n jurk staan. Maar ik weet bijna 100% zeker dat ze het gaan worden..ik vind ze geweldig! Echt superbedankt Ien!!!! XXX!

Trouwschoenen
(Dit zijn ze dus niet!!)

15-08-2008 Film!
We hebben erg lang zitten twijfelen, huren we een videograaf of niet? Uiteindelijk toch besloten om dit te doen omdat we toch van stelletjes horen die getrouwd zijn dit als meerwaarde te ervaren (het schijnt namelijk zo te zijn, dat er veel aan je voorbij gaat op zo´n dag en dan zie je het alsnog terug op video).

Wel een aanslag in ons budget, maar film spreekt zoveel meer dan foto´s en het is natuurlijk erg leuk voor later! En je trouwt tenslotte maar 1 keer (dit moet je dus niet te vaak zeggen, want dan ben je helemaal snel bankroet, hahaha!). We hebben gekozen voor Seavieuw. Wat leuk is, is dat ze met z´n tweetjes de hele dag komen filmen en ´s avonds een videogastenboek willen maken voor ons.

Dit houd dus in dat alle gasten op de feestavond een boodschap in mogen spreken in de camera (dus lieve mensen; bereid je voor, hahahaha!) Dit vonden we veel leuker en origineler dan een gastenboek.
Superleuk, we zijn nu al aan het nadenken voor muziek (wat we dus zelf mogen uitkiezen) voor de dvd-reportage!!

Videograaf

2-07-2008 De trouwauto!
En dan is er nog de trouwauto...Ik heb altijd gezegd..als ik ga trouwen wil ik zo´n mooie grote lichtroze of -blauwe Amerikaanse Cadillac o.i.d. Uhmmm, laat José deze auto´s nou net niet mooi vinden! Hij vind ze te Amerikaans, te kitschy, en het doet hem denken aan de Familie Flodder. Ik heb tegen hem gezegd; "kom maar met een alternatief en dan zie ik wel of ik dat ook mooi vind"..En jahoor..ik moet het heel eerlijk toegeven ;) Deze auto overtreft het helemaal!!! De porsche 356 speedster cabrio! Helemaal geweldig gewoon!!!
José wilde ook persé zelf rijden, en in deze auto kan je maar met z´n tweetjes dus dat moet dan wel!

Wel wat lichte paniek gehad omdat er maar heel weinig van deze auto´s rondrijden in Nederland...In april al gebeld naar 1 van de 3 verhuurbedrijven die de befaamde porsche 356 verhuurt, maar helaas; al volgeboekt. Pffff denk je op tijd (ruim een jaar van te voren!!!) te bellen... maar helaas.

De andere 2 verhuurbedrijven waren flink duurder en hadden niet de kleur die wij wilden. Na flink zoeken kwamen we uit bij een particulier die ´zijn kindje´ wel aan ons wilde toevertrouwen.

Na wat heen en weer gemail, moest het er vandaag dan toch echt van komen! We gaan de porsche bekijken!!! In 1 woord FANTASTISCH!! Ik kreeg er helemaal kippenvel van (en dat terwijl ik helemaal geen auto-gek ben ofzo). Helaas regende het pijpenstelen toen we daar waren, anders hadden we een rondje mogen rijden. Maar wauw...wat een auto.... Ik kan niet wachten en José al helemaal niet!

Porsche

29-05-2008 De muziek!
Lang nagedacht en gediscussieerd over wat voor muziek we kiezen voor tijdens de feestavond. Wordt het een DJ of toch een bandje? Mijn voorkeur gaat uit naar een bandje, maar José gaat misschien toch liever voor een dj.

4 jaar geleden toen José en ik ooit eens naar een braderie in Castricum waren geweest, zagen we daar een optreden van Bob en de Blue Band. Ik vond ze toen al echt helemaal te gek en zei tegen José, "als we ooit trouwen wil ik hun op onze bruiloft!"

Maarja 4 jaar geleden is best lang, en omdat José nog steeds niet helemaal overtuigd was (en het ook wel erg duur vond) hebben we besloten om vanavond naar Bob en de Blue Band te gaan kijken.
Een supergezellige avond gehad in de Balken in Uitgeest en, hihi José was al snel overgehaald!! Super!!! We kunnen weer iets afstrepen van ons to-do lijstje!

Bob en de Blue Band
Bob en de Blue Band

27-05-2008 De fotograaf!
Superhandig als je samen met je zusje (die dus ook gaat trouwen) de voorbereidingen kan delen! Zij had namelijk al een geweldige fotograaf ontdekt die ook mij erg aansprak. Ik had al wat werk van hem gezien toen ik met mijn zusje en Jimi was meegegaan naar een kennismakingsgesprekje.

Vandaag samen met José naar Hans van der Mast (de desbetreffende fotograaf dus) geweest om samen zijn foto´s te bekijken en kennis te maken.
Ook José was gelijk enthousiast en hadden we er beiden een goed gevoel bij. Deze fotograaf wordt het dus! Gelukkig was Hans nog vrij voor onze datum!

Hans v.d. Mast

16-05-2008 Feestlocatie gevonden!
Vandaag hebben we voor de tweede keer een rondleiding gehad bij Graan voor Visch, en hebben definitief geboekt! 1,5 maand geleden waren we voor het eerst wezen kijken. Onze eerste indruk toen we aan kwamen rijden was; "dit is echt helemaal niets!"

We werden in het restaurant ontvangen, een zaal die niet bijzonder gezellig is. Ook hebben we weinig met mensen die golfen, hahaha (even voor de mensen die Graan voor Visch niet kennen; dit restaurant behoort bij de golfbaan van Spaarnwoude)! Maargoed, we werden heel vriendelijk ontvangen en werden gelijk rondgeleid naar ´de waterkant´, de feestzaal van Graan voor Visch.

Wouw!! We kregen er gelijk een warm, gezellig en goed gevoel bij! Dit was heel wat anders dan de ruimte waar we net in zaten!
Het is een hele mooie lichte ruimte aan het water, met een groot terras voor (iets wat we toch wel graag wilden; een buitenmogelijkheid voor bij mooi weer, en anders voor de rokers onder ons). Ook een supergezellig zit-gedeelte met open haard en overal hangen mooie lantaarns. Volgens de man die ons hielp ziet het er ´s avonds nog veel sfeervoller uit!
Ook de menu-kaart ziet er superlekker uit! Dus al snel waren we het hier over eens; hier gaan we onze receptie, diner en feestavond houden!!

Graan voor Visch

1-05-2008 Trouwlocatie gevonden!
Pfff, het zoeken van een mooie locatie is toch wat lastiger dan we hadden gedacht. Sommige locaties bieden maar plek tot maximaal 30 personen, andere locaties zijn gewoon belachelijk duur! (Misschien zijn wij ook wel gewoon te kieskeurig hoor!). Maar wat is internet toch handig!

Toevallig kwam ik uit bij de website van hotel villa ´de Klughte´ in Wijk aan Zee.
Superschattig romantisch hotelletje wat echt bijna over the top romantiek is! Ik heb het hotel ook weleens in een woonblad zien staan en een keer op tv bij Robert´s All you need is love, dus kon me nog wel een beetje herinneren hoe het er ongeveer van binnen uitzag. Nooit geweten dat je hier kon trouwen! De plaatjes van de site zien er schattig uit!

Dus gebeld voor een afspraak, en vandaag hebben we dus hotel villa ´de Klughte´ bezocht! In het echt nog veel mooier en romantischer dan op de plaatjes! Echt zooo leuk!!
Achter het hotel is ook een patio, dus bij mooi weer kunnen we zelfs buiten trouwen! Ook is hier de mogelijkheid om te toasten met champagne en het nuttigen van een bruidstaart, iets wat we heel graag willen direct na de ceremonie. Helemaal super!
We mochten ook alle hotelkamers bekijken, stuk voor stuk echt superromantisch!! Ik kan het echt iedereen aanraden!

We hebben er dan ook niet lang over hoeven nadenken of dit dé plek zou gaan worden waar we willen trouwen, dit wordt het!!
Ook erg leuk dat dit toevallig in Wijk aan Zee is, een belangrijke plek voor ons samen!!
Hier hebben we elkaar immers voor het eerst gekust en is onze liefde opgebloeid tijdens de vele lange strandwandelingen die in onze beginperiode van onze verkering gemaakt hebben.

Hotel de Klughte

30-03-2008 Love en Marriage Beurs!
En dan gaan we nu naar het grotere werk! Vandaag zijn we naar de Love en Marriage beurs in de jaarbeurs in Utrecht geweest. Een hele gezellige dag samen met m´n aanstaande (haha!), Anja, Jimi, m´n moeder, José´s moeder en Carmen. Vooral de modeshow is echt te gek, echt genieten!!! Heel wat professioneler dan in La Passe, hahaha!

Weer een hoop leuke ideeën opgedaan! Tijdens de modeshow weer niet m´n droomjurk gezien (help ga ik ´m wel vinden?). Pfff ik ben geloof ik erg kieskeurig...in tegenstelling tot m´n zusje vind ik 9 van de 10 jurken niet mooi, terwijl zij alles wel mooi vind.

Love en Marriage beurs

24-03-2008 Naar de 1e bruidsshow!
Vandaag naar mijn allereerste bruidshow geweest in La Passe samen met mijn moeder en zusje! Erg leuk om te zien, vooral de modeshow van de trouwjurken natuurlijk! Ik heb vandaag m´n droomjurk niet voorbij zien komen, maar wel heel veel leuke ideetjes opgedaan!

Bruidsmodeshow

9-03-2008 Nog een bruiloft!
Wat een bijzondere dag!!! M´n zusje belde me dolenthousiast op met het geweldige nieuws; zij en Jimi gaan ook trouwen!!!!!

Hij had haar gistermiddag, toen ze nietsvermoedend terugkwam van een middagje squashen met een vriendin, gevraagd. Jimi had het hele huis romantisch gemaakt met kaarsjes en honderd (!) rozen, heerlijk voor haar gekookt en een heel mooi gedicht voor haar geschreven. Deze moest m´n zusje hardop oplezen en daarna ging hij op z´n knieën en vroeg haar ten huwelijk! Hoe romantisch!!!

Ook weten ze de datum al; ze gaan trouwen op 07-08-2009!!! We hebben dus 2 feestjes dit jaar!! Echt zo leuk!!! Nu kunnen we samen de voorbereidingen delen!

Jimi en Anja
Mijn aanstaande zwager en zusje

21-02-2008 en 22-02-2008 Locaties bezoeken!
Qua locaties vonden we uiteindelijk landgoed Waterland en Landgoed Duin en Kruidberg er toch echt uitspringen. Om ook een goede indruk te krijgen van de binnenkant van de locatie, prijzen en mogelijkheden, hebben we een afspraak gemaakt op Landgoed Waterland in Velsen Zuid en Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoord-Noord.

Het ziet er gelikt uit allemaal! Bij landgoed Waterland kan je zelfs bij mooi weer buiten trouwen onder een prieeltje (hoe romantisch!). Na een gesprekje wordt voor ons duidelijk dat deze locaties het (helaas) niet voor ons gaan worden omdat de huurprijs behoorlijk aan de hoge kant ligt en wij niet de hele dag op 1 locatie willen verblijven. We zoeken vrolijk verder!

Duin en Kruidberg
Landgoed Duin en Kruidberg

18-02-2008 Datum is bekend!
We hebben een datum geprikt; het wordt vrijdag 29 mei!!! Deze datum heeft voor ons (nog geen) speciale betekenis ofzo, maar we vinden beiden mei een hele mooie maand en wilden liever op een vrijdag trouwen dan op een zaterdag. Nog even hebben we gedacht aan 10-08-2009 omdat we dan precies 8 jaar samenzijn, maar dat viel op een maandag en dat vinden we nogal een rare dag om te trouwen! Nu maar hopen op mooi weer!!!!!!!!!!! (want je weet het natuurlijk nooit in Nederland, helaas)

Datum

13-02-2008 Waar beginnen we mee!
Pfff we gaan trouwen, maar waar begin je nu eigenlijk mee? Allereerst maar kijken voor een mooie locatie! Waar willen we trouwen? Geen idee! Er zijn zoveel mogelijkheden en mooie locaties! Wat we in iedergeval wel weten is dat het dus NIET het gemeentehuis van Heemskerk of Beverwijk wordt (hoe lelijk!)! Op onze vrije dag de auto gepakt en op zoek gegaan naar mooie locaties...
Gereden naar Landgoed Waterland en Beeckestijn in Velsen Zuid, Orangerie Elswout en The Tides in Overveen, Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Zucht... en nu nog een keuze maken!

Katten