Guinée 2008

Sponsors

Op dit ogenblik zijn er voor het ontwikkelingsproject nog geen sponsors gevonden/gezocht.

Indien u zich wil engageren voor dit project, dan kan u met mij contact opnemen op het nummer 0486/918199 of via email: tine.ysenbaert@gmail.com

Sponsoring door organisaties en bedrijven is geen éénrichtingsverkeer:

Wilt u uw bedrijf linken aan deze sterke troeven?

 

· Mensvriendelijk karakter

· Vrijwillige inzet in ontwikkelingssamenwerking

· Betrouwbaarheid

· Degelijkheid

· Gezondheidsprojecten

 

Een bedrijf scoort als het maatschappelijk en sociaal betrokken is. Ook uw klanten en medewerkers zullen dit engagement weten te waarderen. Alle sponsors zullen een mooie vermelding krijgen op deze site.

Het zou fantastisch zijn om zoveel mogelijk slachtoffertjes ter plaatse te kunnen helpen. Het ontwikkelingsproject is volledig vrijwillig en daarom willen we bewust een beroep doen op de bevolking, organisaties én de bedrijfswereld om ons project financieel te steunen. Als je weet dat een vliegtuigticket naar Conakry al rond de 1000 euro kost, en er heel veel hulp nodig is voor de kinderen van Conakry, dan is dit zeker geen overbodige vraag.

 

Ook als individu kan u dit ontwikkelingsproject steunen. Wilt u een bijdrage leveren aan een beter leven voor de Guinese kinderen, door middel van het steunen van gezondheidprojecten en ontwikkelingssamenwerking?

Dit kan u doen door een vrije gift te storten op rekeningnummer:   

738-0035956-88

 

Daarnaast zal er ook een koekenverkoop georganiseerd worden. Per doos van 1 kg zal ongeveer 6 euro gevraagd worden. Meer info volgt nog, maar je kan je nu al kandidaat-koper stellen op tine.ysenbaert@gmail.com!