Dit is my vision on the world . Keep it or leave it. Wat ik zeg, is dus wat IK zeg.

Jouw mening doet er niet toe.

Vragen? Dat is een andere zaak.
Ten eerste:

 

/3-10-06/
ik heb met ef gepraat, ze vertelde me dat roken mij uit balans brengt. zelf denk ik dat ze gelijk heeft, m'n prestatie niveau is omlaag aan het schieten, ze vertelde me dat mijn basischakra (wat het ook mag zijn) uit balans is. ef doet veel voor me, ook al is het in daad relatief weinig. het zit 'm in het geestelijke. Ik moest, sinds die avond, ontzettend hoesten. Ik deed dit ongeveer om de 5 seconden, en niet te zuinig. Ik denk dat het maar haar gesprek te maken heeft. Ze heeft toch een bepaalde invloed, ik kan echter niet beschrijven wat dit is. Het lijkt of ze me energie stuurt, en soms merk ik het. Het paranormale is voor mij dus iets "normaler" geworden sinds de hereniging met ef. Ik ken haar via de middelbare school. Toen zijn we elk onze weg gegaan. ef heeft het 1 en ander meegemaakt, waarvan ik het topje van de ijsberg weet. in 1 nacht na het eerste gesprek kon ik al niet meer slapen, zo erg moest ik aan ef denken. Ik merk dat ik er voor haar wil zijn. Dit zal geschieden. Ik weet dat ik haar nodig heb in deze periode. er zijn wat mensen die het op dit moment lastig maken voor me. in sommige gevallen kan zowel die persoon als ik er iets aan doen.
Life is a bitch, so I bite it like life itself does.

En oh, het kostte me 5 min om dit voor zover te maken. Iets positiefs er tussendoor is nooit verkeerd in deze "donkere" omgeving. Hmm ik kap ermee, voel me moe. lees -er tussendoor- dan maar als -aan het eind van het stukje- .

//3-10-06//

/4-10-06/
" Het erkennen van je schaduwkant effent de weg naar de vrijheid. "
en ineens zie ik woordencombinaties met als inspiratie dit bovenstaande citaat.


of niet dan//
zie het als//
yin en yang//
de ene keer//
ontzettend bang//
weggestopt en//
dan weer vrolijk//
maar altijd//
met verstand//
als een slang//
wat hij kan//
is verwurgen//
adem dan//
wat geniet ik//
daar toch van//
kortom//
alweer yin//
en yang//
leer toch man//
vang mij//
voordat jou vang//

" Want een slang ziet zichzelf als neutraal. De meeste mensen zien het als slecht, maar dat komt omdat ze de slang bedreigen. De slang is hét Yin en Yang. Rust en vrede, agressief en het liefst vermeden. "

Samoth

//4-10-06//