Over ons
PC4Free biedt huishoudens met een beperkt budget de mogelijkheid om tóch de beschikking te hebben over een PC. Dit doen we geheel belangeloos en zonder winstoogmerk. Onze motivatie is simpel en helder: we willen graag helpen.


Onze doelgroep
Iedereen die het zich (even) niet kan permiteren om een computer aan te schaffen, komt in aanmerking voor een PC4Free. We bieden altijd voorrang aan gezinnen met schoolgaande kinderen. Een beetje spreekbeurt of werkstuk wordt tenslotte niet meer zonder gemaakt. Maar, ook wanneer je om een andere reden graag een computer in huis wilt hebben en de middelen of de kennis even niet hebt om deze zelf aan te schaffen, helpen we graag. Neem altijd contact met ons op.


Onze PC’s
Eenvoudig, maar compleet. Over het algemeen leveren wij computers van het type Pentium III. Deze zijn uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld tekstverwerking en internetgebruik. Audio- en videobestanden kunnen zonder problemen worden beluisterd en bekeken. De schijfruimte is ruim voldoende voor de opslag van je favoriete bestanden en documenten De computers worden geleverd met beeldscherm, toetsenbord, muis en netwerkkaart. De nieuwste versie van Ubuntu of Xubuntu (Linux) is geďnstalleerd, evenals software voor internet, tekstverwerking en vele andere doeleinden.


Onze voorwaarden
De PC’s blijven eigendom van PC4Free. De gebruiker mag de PC voor onbepaalde tijd gebruiken. De installatie vindt altijd door ons plaats, bij u thuis. Op die manier kunnen wij ons er van verzekeren dat de computer terecht komt op de juiste plek. We tekenen een overeenkomst, waarin we vastleggen dat de PC in bruikleen is en niet kan worden verkocht of uitgeleend. Zodra u de computer niet meer gebruikt, komen wij deze weer ophalen om vervolgens aan en ander beschikbaar te kunnen stellen. Terugbrengen mag natuurlijk ook.


Contact
Zou u een computer van PC4Free in huis willen hebben? Mail ons op
PC4Free@live.nl. Ook wanneer u een computer heeft die “in de weg staat”, horen we dat graag van u; deze computer kan een prima tweede leven krijgen!


PC4Free is een initiatief van Erik van der Horst
Mail mij op:
PC4Free@live.nl