thesqaure

Paco Stoelman

Mijn naam is Paco Stoelman, ik ben geboren op 20 augustus 1996 in Haarlem. Mijn hobby's zijn stappen met vrienden en verder speel ik ook nog videospelletjes.

Hobby's

Ik speel vaak videospelletjes als fifa, dit is een voetbal spelletje waarbij je een voetbal coach moet spelen en je team goed moet uitrusten.

Verder vind ik het ook erg leuk om met vrienden op stap te gaan een biertje doen in ons favorieten cafe, een potje poolen of een paar pijltjes gooien.

Werk

Ik werk in Haarlem in een klein restaurantje genaamd The Sqaure. Dit restaurant zit midden op de grote markt dit is het centrum van de stad. Ik werk daar in de keuken.

Ik ben twee jaar geleden bij dit restaurant begonnen. Na anderhalf jaar ben ik eindelijk uit de afwas gehaald en werk ik in de keuken. De afgelopen vier maanden heb ik fulltime gewerkt. Hier heb ik veel geleerd van het bedrijfsleven en ben ik er achter gekomen dat de horeca heel erg zwaar is als fulltime baan.

Haarlem

Haarlem is een mooie stad met veel leuke cafeetjes, verder is de binnenstad harstikke oud. Dit kan je vooral zien op de grote markt bijvoorbeeld: het restaurant waar ik in werk is een heel erg oud pand er is nooit iets veranderd aan de kelder.

Contact formulier

Persoonlijke gegevens:
  • man
  • vrouw
  • weet ik niet