ZwienestalGescheut'n Zwien't Oale ZwienZwien'n op pad

 

Absit invidia

 

Deze Website is nog steeds onder constructie. Voor eventuele plannen zie hier

 

Kom je op een pagina zonder "Terug" knop, druk dan op backspace of op de "vorige pagina knop" van je browser.

Deze site is alleen bedoeld om een idee geven over hoe hij er eventueel uit kan komen te zien.

Vergeef me mijn spontane actie.

Hiermee wil ik niemand passeren binnen de Susscrofa. Laat dat duidelijk zijn. Niemand die lid was van de Susscrofa's wist hiervan. Alleen heb een aantal (hopelijk) onopvallende marktonderzoeken bij Yeti gedaan.

Ik heb misschien de auteursrechten van de vorige site geschonden maar laat mij dat vergeven zijn. Veel dingen heb ik letterlijk overgenomen van de andere site.

Met mijn (weinige) kennis van websites wil ik de Susscrofa's toch een kans geven om contact met elkaar te kunnen houden via het medium Internet.

Want ik vind het doodzonde om alle verhalen van jullie weekenden etc. gewoon weg te gooien. Dus deze kun je terugvinden op deze site

Sommige dingen heb ik weggehaald. Voornamelijk persoonlijke pagina's. Puur en alleen om deze (voorlopige) site algemeen te houden.

Ik zou zeggen experimenteer met wat er op deze site staat. Maar vergeet niet dat ik er nog steeds mee bezig ben. Dus deze lay-out enzo is zeker nog niet definitief.

Mochten er op- of aanmerkingen zijn, neem ff contact op met Yeti voor mijn contactgegevens. Commentaar zie ik als opbouwende kritiek.

Maar houdt in gedachten dat dit spontaan is en ik het leuk vind om dit voor jullie te doen.

 

Met vriendelijke groet, Yeti Junior