Ingrediƫnten voor 4 personen:
1 ei
3 el paneermeel
1 zakje Tikka Masala-pasta (80 g)
500 g rundergehakt
3 el olie
1 grote ui, grofgesnipperd
350 g bloemkool, in roosjes
300 g broccoli, in roosjes
250 g vastkokende aardappels, geschild en in blokjes
250 ml vleesbouillon (van 1/2 tablet)
Bereidingswijze:
In kom ei, paneermeel en helft van Tikka-pasta door gehakt kneden.
Gehakt in 12 porties verdelen en met vochtige handen tot ballen vormen.
In hapjespan olie verhitten en gehaktballen in 5 min. rondom bruinbakken.
Ui, bloemkool, broccoli, aardappel en rest van Tikka-pasta rond gehaktballen in pan leggen
en 2 min. meebakken.
Bouillon erbij schenken en gehaktballen met groenten afgedekt in nog 10 min. zachtjes gaarstoven.
Af en toe omscheppen. Lekker met couscous of rijst.
|