Medewerk(st)ers / dierverzorg(st)ers gezocht

Bij ons bedrijf Kattenhotel Lorenzo logeren het hele jaar door allerlei soorten katten en vaak komen daar ook nog cavia's, konijnen, hamsters, vogels enz. bij. In het voorjaar en najaar kan het voorkomen dat er (moederpoezen met) kittens logeren. Het enige wat hier niet zal logeren zijn honden. Het verzorgen van al deze dieren is een grote verantwoordelijkheid en vraagt veel inzet en betrokkenheid. We werken tenslotte met dieren. Het werk gebeurt 7 dagen per week. Met dieren werken geeft veel voldoening en is hartstikke leuk om te doen. De zomervakantie en de kerstvakantie zijn het drukst en dan zitten we bij Kattenhotel Lorenzo dus helemaal vol. Wij (Hanne en Marcial Lorenzo) zouden dit alles ook niet kunnen doen zonder de medewerking van ons vaste personeel, onze oproepkrachten en de stagiaires.

Onze oproepkrachten kunnen niet altijd meehelpen en de stagiaires zijn een bepaalde periode bij ons tijdens hun studie, daarom zoeken wij naar mensen die bij ons willen komen werken. Of als vaste kracht of als oproepkracht. Stagiaires zijn natuurlijk ook van harte welkom. Om bij ons te kunnen werken moet je wel minimaal in het bezit zijn van of bezig zijn met het behalen van het diploma dierverzorging en/of dierenasiel -pensionhouder. Ook als je veel ervaring met het werken met dieren hebt, in het bijzonder natuurlijk met katten, en je vindt een baan waar je behalve werken ook nog katten kan aaien en borstelen wel wat, of je bent gewoon ge´nteresseerd neem dan contact met ons op. Onder aan de pagina vindt je ons adres.

Wil je als stagiaire ervaring bij ons komen opdoen dan kun je Kattenhotel Lorenzo bij AEQUOR ( voorheen het LOBAS ) vinden als erkende stageplaats. Meer informatie hierover kun je bij je school of opleiding krijgen.

Ons adres is: Kattenhotel Lorenzo Obrechtstraat 123 2517 VP Den Haag. Tel: 070-3454460 Tel: 070-3459940 Fax: 070-3648777

Ons e-mail adres is: feline@kattenhotellorenzo.nl