Persbericht ( voorjaar 2002)

Kattenhotel Lorenzo opnieuw erkend

Kattenhotel Lorenzo heeft onlangs opnieuw voor 2 jaar de erkenning van Stichting Dierbaar verkregen. Deze erkenning is verleend door de Stichting Dierbaar en omvat een groot aantal eisen waaraan dierenpensions moeten voldoen.

Huisdier centraal

Bij Kattenhotel Lorenzo verzekert u zich van de beste zorg voor uw huisdier. Want een erkenning krijgen alleen die bedrijven die voldoen aan strenge eisen. Dit betekent de zekerheid van deskundigheid, eerlijk en gedegen antwoord op uw vragen, goede voorlichting en een gegarandeerd verantwoorde verzorging van de dieren.

Kwaliteit in uw voordeel

Uw huisdier laten logeren bij en verzorgen door Kattenhotel Lorenzo betekent de beste keuze voor uw huisdier. Alles in het bedrijf wordt regelmatig gecontroleerd. Strenge en onverwachte controles vanuit Stichting Dierbaar bevestigen dit.

Er zijn regels gesteld over de verzorging, de gezondheid en het welzijn van de pensiondieren. Afspraken met huisdiereigenaren worden schriftelijk vastgelegd en de klant ontvangt goede informatie over het verloop van het verblijf. Goede huisvesting is van groot belang. Wie dus zijn huisdier laat logeren bij Kattenhotel Lorenzo laat niets aan het toeval over.

Erkenning is nodig

Wie zijn huisdier goed wil verzorgen, verwacht van zijn dierenpension zekerheid en vakbekwaamheid. Dat is de reden dat Stichting Dierbaar erkenningen verleent aan echt goede dierenpensions. In het belang van de gezondheid en het welzijn van huisdieren bestaat Stichting Dierbaar met zijn strenge eisen.

Stichting Dierbaar

Stichting Dierbaar is een onafhankelijke stichting die zich ten doel stelt erkenningsregelingen voor dierenspeciaalzaken, trimsalons en dierenpensions uit te voeren. Alle rechtmatig gevestigde ondernemingen kunnen aan de erkenningsregeling deelnemen

Nadere informatie kunt u krijgen op ons kantoor, tel 033-4 55 68 88 (vragen naar de heer J. Th. de Jongh -voorzitter- of A. Nijveld - secretaris)