De Wedstrijden

Juliana F11 - Spero F8    1-1

Op het kunstgras van Juliana in Malden behaalden we het eerste punt. Wij waren veel in de aanval, want we waren eigenlijk beter dan Juliana. Uit de eerste aanval van Juliana viel een doelpunt waardoor we met de rust met 1-0 achter stonden. In de tweede helft gingen we gewoon door met aanvallen, met een hard schot scoorde Dean de gelijkmaker.

Jonge Kracht F6 - Spero F8    2-1

Deze wedstrijd ging heel gelijk op. Voor rust wist Jonge Kracht de 1-0 te scoren. We kregen 2 penalties tegen, maar gelukkig wist onze keeper Colin die allebei tegen te houden. In de 2e helft scoorde Jonge Kracht eerst nog 2-0, maar daarna werden wij veel sterker. Stan scoorde voor ons 2-1, en als de wedstrijd nog iets langer had geduurd hadden we zeker nog gelijk gespeeld.

Spero F8 - SVHA F4    3-3

Tegen SVHA hadden we bijna gewonnen. We maakten deze wedstrijd 3 doelpunten (1 keer Stan, 2 keer Mark) maar hadden nog veel meer kansen. SVHA had veel minder kansen, maar scoorde helaas ook 3 keer. Uiteindelijk werd het dus een gelijkspel.

RKHVV F7 - Spero F8    5-2

Om half 9 stonden we aan de aftrap in Huissen. Helaas wist RKHVV tegen ons hun eerste wedstrijd te winnen. Vooral de spits van RKHVV was ons vaak te snel af, hij scoorde bijna alle doelpunten. Gelukkig wisten wij na de rust ook 2 hele mooie doelpunten te maken: Colin en Sven scoorden voor ons.

Spero F8 - Beuningse Boys F13    2-1

In een leuke en sportieve wedstrijd behaalden we onze eerste overwinning! Mark scoorde voor ons 2 doelpunten en hield na rust als keeper bijna alle ballen tegen. Alle anderen deden ook heel goed hun best, Tim en Bryan verdedigden heel goed. Bram, Sander, Colin en Sven pakten veel ballen af van de tegenstander. Dean, Stan en Tom vielen goed aan. Het was een mooie overwinning voor ons.

Spero F8 - Jonge Kracht F5    0-13

Jonge Kracht F5 had alle wedstrijden nog gewonnen. Voor ons waren ze ook te sterk, ze speelden goed over en konden hard schieten. Helaas konden we zelf geen doelpunt maken. Het was voor ons een wedstrijd om te leren.

Spero F9 - Spero F8    7-0

Door heel goed ons best te doen, ging de wedstrijd tot de rust gelijk op: ruststand 0-0. Een groot verschil met de eerste wedstrijd tegen Spero F9, we kregen niet alleen complimenten van ons eigen publiek maar ook van het publiek van de tegenstander. Na rust ging het ietsje minder, waarvan vooral de sterke meiden van Spero F9 konden profiteren. Voor ons goede spel en weinig doelpunten tegen, trakteerde Mike op snoepzakjes.

Spero F8 - Angeren F3    0-13

Weer een (te) sterke tegenstander. Tot de rust kregen we nog niet zo veel doelpunten tegen, maar na de rust werd het verschil toch nog 13 doelpunten. Bij de penalties scoorden we bijna allemaal, die wisten we te winnen!

Spero F8 - OSC F3    0-0

Deze wedstrijd is helaas niet gespeeld wegens een aflasting!!! Wel heeft Colin op deze dag een prijs gekregen voor de bloembollenactie!

Bemmel F9 - Spero F8    9-0