Welkom,

Dit is de site van het MC:Tournament, dit is een vriendschappelijke toernooi in de wereld van Hattrick.org. Dit kwam tot stand nadat 1 man (in seizoen 18) een idee had, waarna later een ander brein zich aan de 'headcrew' toevoegde. Mede door deze verandering in de crew ontstond er ook een bijhorende federatie genaamd MC:Federation en onstonden 'in de sfeer van' al gauw meer plannen. Op deze site staat informatie over speelschema's, de poules, statistieken waaronder de Gouden Schoen en uiteraard de inschrijving.  

In seizoen 19 vond daarna de eerste editie plaats met maar liefst # deelnemers, alleen al dit aantal wees erop dat dit toernooi wel eens een succes zou kunnen worden.

Via het knoppenmenu links kan u kiezen uit welk van onze informatie u gebruik van wilt maken, door middel van te lezen of iets dergelijks.

Bovenin de blauw-paarse strepen vind u een navigatiebalk, deze werkt zich bij bij elke link waar u op klikt. Dit voegt zich aan elkaar toe en elke link is in de navigatiebalk opnieuw een link naar die pagina.

HOME