Speeltjes van Max

 

Hier staan een aantal favoriete speeltjes van Max met een korte beschrijving...

 

De kip.

Dit is een latex kip die in elke dierenwinkel te koop is. Max vind dit beest heel erg leuk, hij gooit hem in de lucht, trekt er aan, rent er achter aan, kortom gewoon een heel leuk stukje speelgoed voor de hond. Het nadeel van de kip is dat hij er snel vies uitgaat zien (dit is wel weer schoon te krijgen) en dat hij snel kapot gaat als er veel aangetrokken word...

 

De piepbal.

Deze is net als de kip ook in elke dierenwinkel te koop. Deze bal is leuk voor de hond om in huis achteraan te rennen. Als er in geknepen word, piept de bal door middel van een fluitje. Dit fluitje gaat echter wel snel kapot, waardoor hij dus na een poosje al niet meer piept. Het nadeel van deze bal is dat er veel viezigheid tussen de stekels blijft zitten en dat het fluitje dus erg snel kapot gaat of door de tanden van de hond in de bal word gedrukt.

 

 

De grote bal, deze vind Max geweldig om mee te spelen. Hij rent erachter aan en gaat erop hangen om te verdedigen. Het is een gewone goedkope voetbal (geen leer).

 

De tennisbal

Tja, wat valt hier over te zeggen? Het is een gewone tennisbal en dus voor de honden heel erg mooi om tijdens het uitlaten achteraan te rennen.

En dan komt er nog de sok, daar heb ik op het moment (nog) geen goede foto van, maar in het foto album zie je hem er wel mee spelen. Het is gewoon een tennisbal in een oude sok, hij vind het heel leuk om achteraan te rennen en aan te trekken. Het voordeel van de sok is dat het niet duur is (oude sokken heeft iedereen wel), alleen het tennisballetje moet je nog hebben. Nadeel is dat dit minder goed bestemd is voor grote/sterke honden, de sok gaat namelijk erg snel kapot...