maximke heeft maikel16 aangevallen. maikel16 heeft hierop Warfare gejoind. Ik heb Warfare aangeraden maikel16 te kicken door het verhaal een beetje aan te dikken en sommige punten (reden afwijzing) weg te laten. Ook een beetje meepraten kan weleens helpen.

In het laatste blok staat de briefwisseling tussen maximke en Shinoda (diplomaat Warfare). De volgorde kon ik niet helemaal wijs uit worden, dus ik plaats het maar op de manier zoals ik het binnenkreeg.

Ik heb maximke trouwens ook hiervan op de hoogte gebracht.

 

Berichtwisseling (het blauwe, van onder naar boven):
Het enige punt dat onjuist zou kunnen zijn is dat maikel16 het account van maximke niet heeft misbruikt om een aanvraag te doen. Dat punt heeft maximke mij in een IGM-wisseling verteld, en gezien het feit dat hij er alles aan heeft gedaan om - ook daarna nog - bij ons binnen te komen past het opzich wel goed in het plaatje.

De rest klopt in elk geval helemaal.

Het is uiteraard toegestaan om maikel16 in de alliantie te houden. Ik ga maximke echter niet tegenhouden. Sowieso zijn WILDER-leden aardig vrij in hun aanvallen, dus als maximke iemand van Warfare wil aanvallen is hij daar ook vrij in. Uiteraard moet hij dan ook zelf de risico's dragen als er plotseling versterking staat. Een aanval op maximke zien wij in elk geval als een aanval op WILDER en zal ook op die manier beantwoord worden.

Wat dat betreft behandel ik dit bericht als alle andere berichten van diplomaten of individuele personen die vragen of een WILDER-lid wil stoppen met aanvallen. WILDER-leden zijn vrij (met inachtneming van ally's/nav's) in het aanvallen, dus ik ga maximke niet vragen te stoppen. Het valt misschien wel te proberen om er met hem persoonlijk uit te komen. maikel16 heeft het in elk geval bij hem verbruikt, dus ik zou die 2 in elk geval geen conversatie aan laten gaan. Mocht maximke over de schreef gaan met uitlatingen dan hoor ik dat uiteraard graag. Wat dat betreft ben ik ook blij dat ik dit gesprek heb vernomen, omdat je dan ook beter een beeld kunt maken van wat er speelt.

Ik hoop nog steeds stiekem dat jullie maikel16 eruit zetten, omdat hij een alliantie als Warfare (jullie zijn geen n00b-alliantie, zoals we sommige top10-allianties hier wel noemen, gezien hun lage gemiddeldes) niet waardig is.

Met vriendelijke groet,

mathie
Leider WILDER2
____________
shinoda schreef:

Beste Mathie,

Ik ben benieuwd in hoeverre dit klopt. Ik heb er vertrouwen in maikel16 dat hij zich goed zal gedragen vanaf heden dus dat betekend dat hij bij ons met een schone lei begint. Aanvallen op hem zullen dus gezien worden als aanvallen op warfare dus daar zal dan zeker een reactie op volgen. Maar ik heb er vertrouwen in dat ook maximke zich volwassen zal gedragen en hem verder met rust laat zodat bloedvergieten niet nodig zijn.

met vriendelijke groet,

Shinoda
____________
mathie schreef:

Hoi shinoda,

Ik kom niet helemaal uit de volgorde, maar ik denk dat ik het directe probleem wel snap.

Ik zal hierin eerlijk spelen; je kunt het verhaal bij maikel16 navragen.

maximke en maikel16 hadden op de één of andere manier in dit spel contact gekregen en sloten een persoonlijke alliantie. Ze werden zelfs sitters van elkaar.

maikel16 probeerde WILDER te joinen. Ondanks aandringen van maximke op het forum mislukte dat. De reden hiervoor laten we even in het midden, hoewel het teveel aanprijzen van maximke in dit geval denk ik in z'n nadeel speelde.

2 dagen later probeerde maikel16 het opnieuw, maar nu op een slinkse manier. Hij gebruikte het account van maximke om zo aan onze recruiter te vragen 'of maikel16 alsjeblieft WILDER mocht joinen'.

maximke kwam dit te weten en verbrak het sitterschap en maakte van de persoonlijke ally een persoonlijke NAV, wat de volgende dag zelfs resulteerde in een gekke woordspeling van maximke waarmee hij vond dat een aanval op maikel16 zelfs gerechtvaardigd was. Ik had daar nog mijn twijfels bij, maar mijn klomp brak echt toen maikel16 vandaag bij mij een aanvraag deed voor WILDER2. Aangezien alle aanvragen bij ons worden besproken herkende ik de naam maikel16 uit duizenden en heb ik hem heel duidelijk afgewezen. Ik had maximke nog niet gesproken, maar wat mij betreft waren de aanvallen op maikel16 vanaf dat moment volledig gerechtvaardigd. Iemand die op zo'n slinkse wijze probeert een alliantie binnen te komen mag best wel wat wraak voelen.

Ondanks de puberale taal die maximke hier hanteerde (ik heb wel veel erger gezien, niet bij maximke) sta ik wel volledig achter zijn standpunt.
maikel16 voldoet aan alle criteria van punten die jullie zelf noemen in jullie lijst:
Wat we niet zoeken:
- Farms (sinds kort pas, maar wel van voor de aanvraag)
- Profiteurs (profiteren van jullie bescherming)
- Verraders (verraden van persoonlijke ally door misbruik account)

maximke krijgt van mij carte blanche om door te gaan met aanvallen, en persoonlijk hoop ik dat jullie deze verrader uit de alliantie kicken. Hij is geen meerwaarde voor jullie alliantie, hij is alleen een lastig obstakel met - inderdaad - een leuke populatie.

Ik ga hier trouwens geen eisen stellen, het is puur een gratis advies (en goede raad is duur ;-)).

Met vriendelijke groet,

mathie
Leider WILDER2
____________
shinoda schreef:

tuurlijk stuur het je zo toe in enkele ogenblikken (zie bijlage)
____________
mathie schreef:

Hoi Shinoda,

Er zijn inderdaad soms een aantal WILDER-leden die denken dat de hele travianmap van hun is. maximke is een goede gozer die graag aanvalt, maar soms ook wel eens wat dingetjes doet waar je je vraagtekens bij kunt zetten.

Zou ik van jou het gesprek mogen inzien wat je met maximke hebt gehad, want nu kan ik er eigenlijk nog niets mee.

Met vriendelijke groet,

mathie
Leider WILDER2
____________
shinoda schreef:

Beste mathie,

Een bepaald lid van jullie genaamd maximke loopt moeilijk te doen. Hij komt vrij brutaal op mij over als ik hem vriendelijk wat verzoek. Ik hoop dat je hem in het vervolg een beetje in toom kunt houden en hem wat goede manieren bij kunt brengen.

met vriendelijke groet,

Shinoda

 

Bijlage:
shinoda 02.10.06
maximke (deel1) 00:15:19

Hij mag best voor zijn alliantie opkomen maar dan mag ie zijn taalgebruik naar mijn mening nog wel enigszins beschaafd houden. Ik was zelf op laatste ook niet vriendelijk meer maar kan niet zo goed tegen mensen met een te groot ego. Vooral zijn laatste stukje was eigenlijk nog al lachwekkend.

greets,

Shinoda

Dus je bent van plan me aan te vallen terwijl ik MAikel16 niet aanval? Dat zullen WILDER, WILDER2 en Myrmidon graag horen...
____________
shinoda schreef:

haha je hebt wel praatjes. Maar ik zou je toch adviseren om op te passen. Leden uit de alliantie zijn niet bang aangelegd en hebben geen moeite om je dorp te slopen met cata's
____________
maximke schreef:

Ik zal VOORLOPIG stoppen, maar bij elke volgende aanval van warfare op WILDER of WILDER2 zie ik mij genoodzaakt om zelfs meerdere dorpen aan te vallen, en dan de rammen wat meer te gebruiken...
____________
shinoda schreef:

Beste maximke,

Daar gaat het nu niet om. Ik vraag het aan jou op een vriendelijke manier aangezien jij de aanvallen verstuurd. Anders zie ik mij genoodzaakt om andere oplossingen te zoeken die misschien minder leuk zijn.

met vriendelijke groet,

Shinoda


------------------------------------------------

shinoda 02.10.06
maximke (deel2) 00:16:03

Beste shinoda,
deze speler werd al vele malen aangevallen, al voor hij jullie alliantie joinde.

Ik luister enkel naar m'n alliantieleiding. Probeer het daar maar eens.

grtz

Maximke
____________
shinoda schreef:

Beste maximke,

Ik zie dat je een aantal keer een speler van ons hebt aangevallen namelijk maikel16. Graag zou ik jou vriendelijke willen verzoeken om hiermee te stoppen.

Met vriendelijke groet,

Shinoda