hoofd 3 doors down brothers in arms

Interactieve foto's

Op deze gamespagina's vind je nog een interactieve foto waar je met je muis over kan voor meer informatie.

mijn controller A knop B knop X knop Y knop

Mijn Game foto's

Ik speel GTA 4 Ik kijk een beetje verbaasd van achter gezien

Brothers in Arms inleiding

Welke delen zijn er allemaal?

De volgende delen van Brothers in Arms zijn verschenen

De twee delen zijn vrij snel na elkaar uitgekomen dat komt om de makers van het spel al jaren bezig waren met het spel en veel hebben kunnen voorbereiden.Al voordat Call of duty in 1999 uitkwam waren de makers al met het idee bezig. De makers waren in die tijd de geschiedenis van de tweede wereldoorlog aan het bestuderen, zodat de spellen reeks zo realistisch mogelijk over zou komen.

Brothers in Arms: Road to hill 30 cover Brothers in Arms: Earned in blood cover Brothers in Arms: Hells highway cover

Gegevens en verhaal

Waar gaat het over?

Sergeant baker

Jij speelt Sergeant Baker, de teamleider van een verkenningseenheid van het 101ste Airborne. Je hebt D-day overleefd maar veel mannen uit je eenheid hebben dat niet. Jij moet de veteranen en versterkingen in je team voorgaan in de strijd. Hun levens liggen in jouw hand.

Het spel speelt zich af rond "Operation Market Garden" in Nederland in September 1944. Het was een riskante operatie die ervoor moest zorgen de oorlog te stoppen voor de Kerst. Mannen van de Airbone werden achter vijandelijke linies gedropt in Nederland en wilden op die manier Duitsland binnen vallen om zo een einde te maken aan de oorlog

Deze operatie heeft veel mensen het leven gekost en is uiteindelijk niet geslaagd. De Amerikanen stonden er op dat moment niet alleen voor en kregen hulp van de Engelsen en van de Nederlandse verzetstrijding.

Openingsscherm

openingscherm

Bij het opstarten van het spel kom je in dit scherm terecht, het is een interactieve scherm want je ziet van alles op de achtergrond gebeuren. Het hoofd draait van de hoofdrolspeler Baker en kijkt naar de chaos op de achtergrond

In dit scherm heb je de volgende keuze

Je kan ook verschillende missies nog naspelen in het Chapters screen. Mijn eerste indruk toen ik het spel opstartte beloofde al veel goeds, de Graphics en de Muziek waren veelbelovend en ik kreeg al kippenvel van het beginscherm.

Mijn Mening

Het spel is zeker aan te raden aan mensen die geinteresseerd zijn in de Tweede Wereld Oorlog en die het graag allemaal een keer willen meemaken, het spel geeft een goed beeld weer hoe het er vroeger allemaal aan toe ging in ons eigen landje.

call of duty 2

Als je de serie Call of Duty gewend bent dan kom je wel van een kouwe kermis thuis, het is namelijk niet zo dat je als een gek op de vijand af kan rennen, je moet het allemaal tactisch stap voor stap aanpakken. Je moet dus echt je aanval gaan plannen zodat je met je hele team de missie overleefd, dat geeft toch wel een stukje verantwoordingsgevoel.

Naar boven