hoofd 3 doors down brothers in arms

Even kort over mezelf

Mijn biografie

Mijn naam is Mark van Kuijk en ik ben 22 jaar. Op dit moment zit ik op de Hogeschool Inholland te Haarlem. Hier volg ik de opleiding Informatica. Ik zit in het eerste jaar. Tot nu toe heb ik het heel erg naar mijn zin op school en ik denk dat ik nu eindelijk de juiste opleiding gekozen heb. Daar ben ik erg blij om. Op deze pagina zal ik vertellen wie ik ben en wat ik de afgelopen jaren allemaal gedaan heb.

Thats me Ik met mijn vriendinIk met mijn vriendin2

Over mijn geboorte en woonplaats

Het is natuurlijk veel te veel om op te noemen wat ik allemaal in mijn leven gedaan heb. Hier zal ik jullie verder niet mee vervelen. Ik zal het in het kort vertellen:

Ik ben 22 jaar geleden geboren in Utrecht (zie foto rechts). Daar heb ik de eerste vier jaar van mijn leven gewoond. Daarna kreeg mijn vader een baan aangeboden in Zandvoort, waardoor we moesten verhuizen (zie foto).

Mijn vader, moeder en mijn broer moesten al hun vrienden en vriendinnen achterlaten. Zover ik weet had ik toen nog niet zoveel vriendjes, want ik was pas 4 jaar.

Ik kan me overigens niet veel herinneren van Utrecht. Ik weet bijvoorbeeld al niet eens meer hoe mijn oude huis eruit zag. Maar dat is nu ook niet zo belangrijk meer. Nu woon ik in Zandvoort. Dit is een leuk rustig badplaatsje met 17.000 inwoners. Natuurlijk is het in de zomer niet zo rustig meer, als het mooi weer is.

Mijn eerste school was de Oranje Nassau School, dit was een Protestants Christelijke school. Mijn allerleerste schooldag was toen ik in groep 1 werd geplaatst. Hier kan ik me echt niets meer van herinneren. Ik heb deze school afgemaakt, waar ik geen enkele keer ben blijven zitten. Toen ik 12 jaar was ging ik naar de middelbare school. Dit was de Wim Gertenbach school.

mijn geboorteplaats Utrecht Strand van Zandvoort

Wat heb ik gedaan na de Middelbare school?

Uiteindelijk koos ik samen met Julian voor de Motorvoertuigentechniek in Hoofddorp. De opleiding begon goed, maar al gauw merkte ik dat ik niet zo technisch was als ik dacht. Na driekwart jaar heb ik deze opleiding stopgezet.

Na de motortechniek-opleiding ben ik een tijdje gaan werken bij de Hema, omdat ik echt niet wist wat voor opleiding ik wou gaan doen.

Het werken beviel me wel, omdat je geen huiswerk hebt als je thuis komt. Toch wist ik van mezelf dat ik wel iets moest gaan doen. In die periode werd ik verliefd op Camilia.

Wat nu?

Daarna zocht ik naar een passende opleiding. Deze opleiding vond ik, namelijk de Informatica-opleiding. Voor de zomer heb ik samen met mijn vriendin ingeschreven. We besloten in de zomervakantie een krantenwijkje te nemen, zodat we lekker van het weer konden genieten. Dit viel uiteindelijk een beetje tegen. We hebben in ieder geval geprobeerd zoveel mogelijk te genieten.

Het werk wat ik nu doe?

Foto's van het dierenasiel

Klik op de foto's voor vergroten

Foto1 Foto2 Foto3 Foto4 Foto5 Foto6 Foto7 Foto8 Foto9 Foto10 Foto11 Foto12

Familie foto's

mijn vader

Foto 1: Zonder deze man had ik deze studie nooit kunnen volgen.

mijn moeder

Foto 2: Zonder haar had ik deze site nooit kunnen maken.

Marcel en ik

Foto 3: Zonder mijn broer .......had ik nooit een broer gehad.

Vier andere belangrijke personen

Yvonne en Andreas

Foto 4: De vrouw van mijn vader en de man van mijn moeder.

mijn opa

Foto 5: De man waar ik heel veel respect voor heb, hij is 92 jaar.

Julian en ik

Foto 6: Mijn beste vriend Julian, die ik al 10 jaar ken.

Mijn vriendin en ik

Camilia en ik 1

Foto 7: De persoon die het allerbelangrijkste voor mij is.

Camilia en ik 2

Foto 8: Mijn vriendin Camilia waarvan ik houd.

Camilia en ik 3

Foto 9: Een van onze eerste foto's samen.

Naar boven