Bovenfoto site.jpg

---------------WELKOM OP DE WEBSITE VAN DJ MV----------------  

Foto`s van de set | Foto`s schuurfeest Mei 2013 | Foto`s thuis oud en nieuw | Video`s  | Gastenboekje |Foto`s tuinfeest 2 Augustus ,14 Nijkerk  

  Dj Mv is inzetbaar voor kleine feesten en partijen waar enkel achtergrondmuziek dient voor de gezelligheid. De installatie is enkel dus geschikt voor achtergrondmuziek ,dus ideaal voor tuinfeesten/huiskamerfeest in dichtbevolkte gebieden waar veel mensen dichtbij elkaar wonen.

De set is zeer compleet met geluid en licht waaronder deze apparaten: Cd speler,Mengpaneel,Speakers,Versterker,Muziek laptop,Lichtorgel en een Stroboscoopje en neemt zeer weinig ruimte in beslag. De speakers hebben zeer lange bedrading van 20 meter waardoor plaatsing in grote zalen/ruimte geen probleem is. Er zal altijd vanaf een tafel gedraaidt worden die zelf door mij wordt meegenomen om zo veel mogelijk ruimte besparen op uw feestlocatie.

Over muziek hoeft u geen zorgen te maken ,de muziek laptop bied enkele duizenden songs in elk gangbaar muzieksoort dus allround inzetbaar en wilt u toch uw favoriete song horen dan kan dat uiteraad via CD of USB stick !!!. Ik vraag er niet de hoofdprijs voor een avondje als het maar in NIJKERK en EO is ,een fles drank als betaling vind ik prima. Het is als hobby bedoeld en zal ook zo blijven.

Vragen kan per mailtje op maikelvanvaneveld@gmail.com