Maikel Plukkel

Portfolio website van Maikel Plukkel

 foto van Maikel Plukkel in dusseldorfWelkom op de portfolio website van Maikel Plukkel. Ik studeer op dit moment informatica aan hogeschool Inholland en ben eerstejaars.

Waarom informatiekunde?

Ik heb voor ICT gekozen, omdat ik van kleins af aan al met computers bezig ben. Vooral het uit elkaar en in elkaar zetten van computers vond ik heel leuk. Daarnaast interesseerde ik me altijd wel in het programmeren van applicaties. Ik heb gekozen voor de richting informatica, omdat daar het meeste programmeren inzit. Mij lijkt bedrijfsinformatica niet echt mijn ding. Technische informatica was geen optie , omdat ik wiskunde a1,2 heb gehad en geen wiskunde b.

Wat wil ik ermee bereiken?

Ik hoop dat ik veel kan leren en bereiken met deze opleiding. Ik kwam voor deze opleiding vooral om te programmeren en dan ook na mijn studie wat met programmeren te gaan doen. We zijn nog maar net begonnen met de opleiding en ik vind een andere tak ook al leuk. Ik wist niet wat ik ervan moest verwachten maar ik vond het eigenlijk heel leuk om deze website te maken.