Hier vind u de door mij verkregen referenties

i.v.m het oppassen op huizen en het verzorgen van dieren

Mocht u vragen hebben stel ze gerust.

Email: maaykewooning@gmail.com

Mobile: 0031648012946  ook Whatsapp!

 

 

Maayke heeft een aantal keren meerdere dagen voor onze hond Gulli gezorgd. Dit is altijd heel goed gegaan ! Maayke is een echte dierenvriend, dat kun je zien aan de manier hoe ze tegen ze praat en er mee omgaat. Gulli, een weimaraner hond heeft veel beweging nodig en dan was ze bij Maayke aan het goede adres. Ze heeft heerlijke lange wandelingen met haar gemaakt. Gulli was altijd heel blij om Maayke weer te zien en vice versa. Als nodig en mogelijk, dan zou ik Gulli zo weer aan de goede zorgen van Maayke overlaten ! 

Lonneke Vos Courtalon
42 avenue Foch
54000 Nancy
Frankrijk

Tel: 
(0033) 689 866 814

 

 

Referentie Berry en Jos

In 2014 heeft Maayke Wooning tot volle tevredenheid op ons huis en zeven honden gepast.

Wij zijn blij dat ze in oktober weer hetzelfde wil doen zodat wij met een gerust hart op vakantie kunnen gaan

Jos Meijer  Berry Visser

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maayke Wooning heeft op onze woning gelet op onze trouwdag en tijdens onze huwelijksreis.

Dat was een heel prettige gedachte dat iemand met veel verantwoordelijkheid op je huis, je paard, je hond en je kat let.

Maayke houdt alles keurig netjes schoon en is heel fijn in de omgang met dieren.

Af en toe een foto met update van het thuisfront tijdens de vakantie was voor mij, die thuis de boel niet graag achterlaat, een hele geruststelling!

 

Liesbeth Russel's Ridingschool Arendonk Belgie

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Maayke Wooning heeft in september 2015 op onze beestenboel gepast terwijl wij op vakantie waren.  Het is een fijne gedachte dat er iemand thuis bij de beestjes is als je er zelf niet kunt zijn. Onze hond kreeg gezelschap van Maaykes hond en ze werden elke dag getrakteerd op flinke wandelingen. Bij de paarden werd het allemaal netjes schoon gehouden. En ook de katten kregen op uur en tijd hun eten  en een schone  bak.  Verder zag het er in huis ook prima uit.

Af en toe een foto met update van het thuisfront tijdens de vakantie was voor mij, die niet graag de beestenboel achterlaat, een prettig gevoel!

Al met al een fijn gevoel dat ervoor zorgde dat we nog meer  van de vakantie konden genieten.

 

Vriendelijke groeten  ,

Robert en Loes, Denemarken

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Maayke en Django hebben 2 x in Zwitserland opgepast. Ze is ontzettend lief en zorgzaam voor honden en poezen. Er wordt veel gewandeld en geknuffeld en ze houdt rekening met de beperkingen van een oudere hond. Ze is betrouwbaar in afspraken en huis en tuin heb ik in een betere conditie aangetroffen dan bij mijn vertrek.

De beste referentie is de enorme blijheid van de honden toen ze voor een tweede keer terug kwam. Ze waren niet te houden toen ze Maayke weer  zagen. Django is een keurige hond die zich probleemloos aanpast in een bestaande roedel in een voor hem vreemd huis.

 

Maureen Mayr

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijna ging de vakantie niet door omdat de oppas niet meer kon. Maayke was onze redder in nood! Echt een lotje uit de loterij! Een echte dierenvriend. We hebben onbezorgd kunnen genieten van onze vakantie. Zo lief voor onze teckels Guus en Daantje. Zo nu en dan kregen  we een app met verhaal en foto.Echt geweldig! Hopen dat we nog vaker gebruik mogen maken van haar diensten.

Fam Noijen- Oisterwijk